Ogromna szkoda, że to JEST jednak reality - show, [ http://imdb.com/title/tt0426738/ ] i na Filmwebie nie może się znaleźć ;(
Ale z początku myślałem, że jest to płytki serialik dla obscenicznych i rozhisteryzowanych osób marzących zostać takimi osobami jak Paris Hilton i zupełnie bez fabuły z poplątanymi szczegółami i wątkami, które nie zainteresowały by takich osób jak np. ja :]
Jednak po pierwszym sezonie (aż) zmieniłem zdanie, kto by uwierzył, że bogacze mają nawet większe problemy niż zwykli szarzy ludzie?
Bardzo polecam: MTV - godziny popołudniowe...

A może jest ktoś tutaj, kto to ogląda? :p
Ciekawe...

freepick

własnie Bardzo mi sie podoba Laguna Beach i szkoda że nie ma o nim nic na fw. Nie wiesz gdzie można zdobyc te odcinki?

Doctor_CayyMan

Niestety - nie do zdobycia w necie, może gdzieś na youtube.com będą fragmenty, ale obecnie tylko w TV, to dość nowy serial :]

freepick

a ja je gdzieś na necie do pochytania widziałam :) jak znajdę to dam znać :)

kasia

Ojj, lepiej nie, bo zablokują temat
c;
A zresztą... muzyka w nim jest obłędna, zna ktoś soundtrack? Nie chce mi się szukać xD

freepick

publicznie będę milczeć ale od czego są prywatne wiadomości ;)
znam tylko piosenkę, która leci na początku. to jest... Hilary Duff "Come clean" :|

kasia

Jestem Ci wdzięczny za czołówkę :]
Na forum muzycznym wszyscy milczeli jak grób, chyba nikt tego serialu nie oglądał xD
A ogólnie, no nie wiem... Laguna Beach musi być na FW, może zbiorowa petycja? ;]

freepick

Na moje oko to jest serial, bo i tak widać, że wszystko tam jest wyreżyserowane i z prawdziwym życiem nie ma nic wspólnego :P więc pod petycją się podpiszę :] a może by tak znależć inne źródło niż imdb :> przecież nie trzeba wierzyć we wszystko, co tam piszą...

freepick

Heh... ja oglądałam :) a to jeszcze leci? Czy oni mają poważne problemy to nie wiem :) dla mnie to było śmieszne jak wszystkie dziewczyny po kolei "chodziły" z jednym facetem i się kłóciły o niego :P ale fajnie się oglądało i co najważniejsze serial wciąga :] można pozazdrościć pięknego miejsca zamieszkania (bo bogactwa nie wypada - jeszcze wyjdę na materialistkę) :P
pozdrawiam :)

freepick

własnie Bardzo mi sie podoba Laguna Beach i szkoda że nie ma o nim nic na fw. Nie wiesz gdzie można zdobyc te odcinki?

freepick

Doctor_CayyMan

Cos mi sie pomotało:/:/:/ kto by mógł coś załatwić to prosze napiszcie mi na blogu. Serial rzeczywiście wciąga:D

Doctor_CayyMan

A ja tego nie lubię, więc nie oglądam, już wole sobie pooglądać (jeżeli chodzi o MTV), "Room Raiders" albo "I want a famous face" ;-)

freepick

ja nawet nie wiem o co w tym chodzi.
o czym to w ogóle jest? XD
raz oglądałam może kawałek.

Repulsion

Dzisiaj oglądnąłem z 12 odcinków na MTV, nie wiem który to sezon, ale obawiam się, że ostatni :] wszyscy się żegnali...
Chyba dużym plusem tego jest, że akcja tego serialu miała miejsce w prawdziwym miejscu, w 2005 roku, była w 99% prawdziwa, a postaci te mają tak samo na imię i nazwisko, wiecie... najbardziej nie lubię Jasona, jak bym go spotkał to.. hehe ;] on na serio dowodzi, że facet jest zwykłą świnią xD
Przydałoby się prawdziwe forum o tym serialu...
Wiele by można o nim gadać :D

freepick

Jak ostatnio oglądałam Laguna Beach (daaaawno juz bo nie wiedziałam że to jeszcze leci) to oni wszyscy byli na studiach (nie wiem jaka to seria). Ale z tymi 99% prawdziwości bym się kłóciła ;)
Jasona też nie lubię, ale bardziej mnie wkurzała zawsze Kirsten (czy jakoś tak) zresztą te laski wszystkie tam takie naiwne były :P
Może założysz temat o tym SERIALU u siebie na blogu (ja takowego nie prowadzę) a obiecuję, że będę zaglądać regularnie i będziemy pisać o nim całe wypracowania... :D

kasia

Kusząca propozycja - na pewno się pojawi :D
Plakaty są niezłe ;]
Ale co do Kirsten - masz rację, jest strasznie fałszywa...
Pasuje zresztą do Jasona ;D
Ale szkoda mi Jessici i LC :] takie fajne, a stały się ofiarami świni^^ xD

freepick

Daj mi znać jak już założysz ten temat :) i nie zapomnij powklejać tam zdjęć wszystkich bohaterów serialu razem z podpisami kto jest kim, bo ja już nie kojarzę co to za Jessica i LC, które stały się ofiarami świni :P no ale Jason i Kirsten to fałszywe stworzenia! (fabuła niczym w brazylijskim serialu ^^)

freepick

Mtv jest ogłupiające. Może dlatego tak wciąga...
Co do Laguna Beach to oglądałam, ale nie wiem o co w tym chodzi:P Wiem, że zawsze mają problem z którym facetem by tu teraz być xP
Ale na Mtv i tak najlepsze jest 'Date my mum' :lol:

Pzdr.

freepick

nom swietny serial , filmik czy reality - schow , te laski moze i sa glupie czy puste ale mi sie tam ogolenie fajna oglada ten program a ten czarni taki co sie chyba podkochiwal w kirsten to jest poprtsu boski !!!! pozdrawiaj i ja sie etz opsize pod petycja :)

mailena

My nie piszemy żadnej petycji, po prostu założyłem ten temat, aby o nim po prostu podyskutować , gdyż Laguny Beach nie można dodać jako film do tej bazy...

freepick

Oki spoko tak tylko napisalam :)
Ten serial jest napawde fajny szkoda tylko ze mialam okazje ogladanąć kilka odcinkow ( dzisaj chyba z 3 lub 4 raz ) i jeszce w dodatku w jezyku niemckim wiec neistey neiw eim zbytnio o co chodziw tym serialu ale na prawde szczerez laguba beach mis e podoba acha bna you tube sa urywki z filmow :] ... i juz nawet wiem kto mi sie tak spodbal z tego serialu - stephen fajny jest :P
A we wkacje tez lecial fajny filma el nie na mtv tylko innej sacji taki sam jka laguna beacgh tylko ze to byl naparwde3 sreial i obsada filmowa mial gdzies tak po 16 lat ale etz sie fajnoe oglafdalo :)

mailena

Podejrzewam już o jaki Ci film chodzi, też go widziałem :P jak sobie przypomnę tytuł, to na pewno napiszę ;P najmłodszy tam miał chyba 15 lat aktor, o ile się nie mylę :D

freepick

Oglądałam od czasu do czasu, jak akurat przypadkiem szło, i powiem tak: przytłaczało mnie to w jakich warunkach żyją Ci ludzie i jakimi brykami jeżdżą te dzieciaki! Poprostu inny świat, jak z bajki :/
Poza tym te dziewczyny były troche za głupiutkie jak na swój wiek (zdaje się 18?) i te ich perypetie miłosne z Jasonem (czy jak mu tam). Ja nie wiem oni nawet się nie całowali jak na ten wiek by wypadało tylko jakieś krótkie....cmok.... :D taki głupiutki program z głupiutkimi ludźmi, można tylko pozazdrościć standardu życia.