Jak podobało Wam się zakończenie trzeciego sezonu? Ja szczerze mówiąc jestem w w szoku i bardzo żal mi Charliego...
Myślicie, że coś się w końcu wyjaśni?

Pzdr.

natali_3

może...za pół roku jak będzie 4 seria to MOŻLIWE że COŚ się wyjaśni. Możliwe że NIC się nie wyjaśni. Możliwe.

Malazaa

Z tego co wiem 4 seria zacznie się od lutego 2008... No dosyć dziwnie się skonczylo.. A jak sadzicie kto byl w tej trumnie, gdzie byl Jack.. Ja stawiam, ze to chyba jednak Sawyer (tzn. James Ford), a wy?

MegaTM

Henry

MegaTM

Moim zdaniem jak Kate mówiła, że musi wracać, bo ON bedzie się denerwował, to mówiła o Sawyerze, dlatego raczej skłaniam się ku henry'emu:D.
ps. Idealny Jack już nie jest taki idealny:P

Magda_maz

Nigdy nie lubiłam Jacka. Zresztą za Kate też nie przepadałam, ale jeszcze ją zniosę ;P
Pzdr.

natali_3

jak wielu:p podobało mi się jak Jack'a streścił mój kolega: "Biega sobie... z tym swoim plecaczkiem i mysli że jest najlepszy":P

natali_3

"Zagubieni" zakończą się wiosną 2010 roku - po 48 odcinkach - decyzja ta zapadła kilka tygodni temu i jest nieodwołalna. Scenarzyści już pracują nad nowymi sezonami. Choć pojawią się w nich nowe pytania, więcej będzie odpowiedzi."

ja też myślę, że Sawyer.
Pzdr.

natali_3

Mam link, że 4 seria w necie bedzię dopiero w marcu 2008. więc kicha, co do końca jest taki sam jak w 1 i 2 seri zawsze trzyma w napieciu :)

natali_3

Aha jak właściwie sie skończył ostatni odcinek bo nie oglądałam ?

KarykaturA

o takie rzeczy nie można się pytać na forum, bo jeszcze nie daj boże wejdzie ktoś, któ nie oglądał i zepsuje mu się wszystko:P... ale można powiedzieć, że nic się nie wyjaśniło... choć następna seria może mieć lepszą scenerię:P

Magda_maz

też tak myślę;)
ale mimo wszystko nie jestem aż tak zadowolona z zakończenia:(
Pzdr.

użytkownik usunięty
KarykaturA

www.lostpedia.com kliknij na język polski, masz tam wszystko i opisy odcinków ;]

http://www.zagubieni24.pl/downloads.php

jeśli ktoś nie oglądał w tv czy coś;) Super sprawa:)

Pzdr.