Nasza kochana TVP chce zakończyc emitowanie "M*A*S*H'a" na 145 odcinku. Na filmwebowej stronie "M*A*S*H'a" uzytkownik Tener zamieścił linka do strony, gdzie można znaleźć "instrukcję" jak postarac się temu zapobiec. Nie wiem ile osób wchodzi na stronę "M*A*S*H'a", ale tuszę, że tu wchodzi więcej, więc umieszczam tego linka również tu
http://ratujmymasha.wordpress.com/
Jeśli już mowa o stronie MASHa, to chciałbym zwrócić uwagę na daty i godziny emisji odcinków, które są na stronie filmu pełnometrażowego z Sutherlandem. Ktoś to powinien przenieść, myślę.
Nie wiem, o co ten płacz.
Ile można oglądać everyday of the week, o tej samej porze, te same twarze, klepiące w kółko praktycznie te same teksty? W okolicach setnego odcinka, człowiek zaśmieje się już tylko z przyzwyczajenia; albo zestawia sobie aktualnego Pierce'a z Sokolim Okiem z początku serii i nabiera przekonania, że wojna w Korei trwała nie 4 lata, a kilkanaście wiosen przynajmniej :P
I jeszcze ta formuła: 2 odcinki na dobę, w paśmie typowym raczej dla meksykańskich telenowel. Typowa polityka ramówkowej zapchajdziury, trochę uwłaczająca klasyce (mimo wszystko). :P