Którego showmana lubicie bardziej? Ja Majewskiego. A wy? Czekam na wasze opinie.
PS.: Mam nadzieję, że nie było jeszcze takiego tematu i że zamieściłam we właściwym dziale.
Pozdrowionka!
Wojewódzki sie wystrzelał, pozatym zawsze był dla mnie chamem z gradobicia.I nic to ze b. inteligentny.
Majewski to inna kategoria , tam pracuje sztab ludzi. A on sam jest stonowany i normalny.
Hej!
Zdecydowanie Szymon; kulturalny, przezabawny, potrafi śmiać się z samego siebie, ma fantastyczny image i słabość do kolorowych butów. Wojewódzki to przy nim rozkrzyczany prostak, którym nie jest. Tylko takiego udaje. Lubię obu.
Wojewódzkiego chętniej oglądam choć jest często chamski, ostatnio w powtórkach na tv4 dwóch gości(nieznam:P) skopało mu tyłek słownie jego chamstu.
Ale wyżej oceniam Majewskiego bo nie musi być chamski żeby było śmiesznie;)
ja wole ogladac wojewodzkiego, dlatego ze jego program jest smieszny przez to jak prowadzi rozmowe, a nie tak jak w przypadku szymona: poprzez show. Ale cenie bardziej majewskiego poniewaz jest bardziej kulturalny, a kuba czesto chamski i nieokrzesany.
Wojewódzki taki sobie wykreował wizerunek i za to bierze pieniądze, jest chamski dla "wielkich gwiazd" show biznesu czyli można mówić tu o prowokacji, i na tym bazuje całość programu. Poza tym mi się nawet podoba że wytknie Mroczkom brak talentu, aktorom niegdys o dużym formacie że szmacą się w serialach, Edycie Herbuś że jest beztalenciem czy politykom, że są powodem wstydu dla nas. Przecież posiadamy dokładnie takie samo zdanie, tylko że nie mamy mozliwości tego wypowiedzieć na forum szerokiej publiczności - a on ma.
Może dlatego Giertych nie skorzystał z zaproszenia Kuby do programu...
No co ty, Mroczkom brak talentu? Oni są bardzo utalentowani nie tylko w aktorstwie(są bez szkoły) ale i w tańcu i też studjują ale czasem ludzi ich nie lubią bo wydaje się im że jest ich za dużooo a to z tego powody, że jest ich dwóch. Zauważyłam, że często nie podobają się wam bliźniaki a to właśnie z tego powodu, jakby był jeden było by ok:)
Co do Wojewódzkiego to może potafi coś o kimuś wytknąć ale tak właśnie jest najłatwiej...
...to ma być żart oczywiście? Jeżeli tak, to gratuluję kiepskiego poczucia humoru, jeżeli nie to gratuluję kiepskiego gustu. Ojczysty język jest również dla ciebie ciężką sprawą...
Najłatwiej? Wydaje mi się że nie pojmujesz o co w tym wszystkim chodzi.
Pozwól że zadam tobie pytanie, którego nie wypada zadawać płci pięknej - ile ty masz lat dziecko???