Nie wiem, jak można tak zepsuć taki dobry program. Teraz zrobił się z tego Idol. Jurorzy wychodzą z założenia, że jak ktoś nie potrafi śpiewać to nie ma talentu. I w rezultacie w finale będziemy mieć prawie samych wokalistów. Co za dno! A dzieciak, który we wczorajszym programietak wspaniale tańczył breakdanca odpadł, bo przecież pierwszeństwo miał koleś, który wył, jakby go ze skóry obdzierali i zespół taneczny, który jedynie fajnie wygląda. Radzę nikomu już tego nie oglądać, bo to najgorszy program jaki kiedykolwiek powstał!
Po pierwsze - zdanie rozpoczynamy wielką literą, geniuszu.
Po drugie - zdanie kończymy kropką.
Gratuluje.
No wiesz tylko to nie jurorzy wybierają pierwszą 3 tylko widzowie, więc miej pretensje do nich :P Jak wybiorą trzech śpiewaków to co mają zrobić???
Wczoraj widzowie wybrali Jędrka, a jurorzy doprowadzili go do łez. Ten program schodzi na psy i tyle...
Wybrali Jędrka i UDS. Jurorom bardziej spodobał się UDS więc go wybrali. Mojej skromnej osobie zresztą też bardziej podobał się UDS. No a to że płaczące dziecko tak na Ciebie działa to już Twój problem. Takie małe dzieciaki nie powinny brać udziału w takich programach...
Jędrek był jedynym talentem tego pożałowania godnego programu. A teraz został tam tylko Idol z samymi marnymi pseudo wokalistami
Jeżeli Bednarka, Jeszkę, Lisieckiego oraz MM&I uważasz za pseudo wokalistów, to albo nie masz poczucia smaku, albo jesteś zbuntowaną nastolatką słuchającą "artystów" typu Lady Gaga, Gosia Andrzejewicz czy Candy girl.
"albo nie masz poczucia smaku, albo jesteś zbuntowaną nastolatką słuchającą "artystów" typu Lady Gaga, Gosia Andrzejewicz czy Candy girl."
Dlaczego mnie obrażasz? Tak się składa, że nie trawię wymienionych przez Ciebie wokalistów - jak ich słyszę to rzygać mi się chcę. Jak chcesz już wiedzieć to preferuję muzykę rockową i rap. Wkurza mnie to, że jak na Filmwebie ma się odmienne zdanie na temat jakiegoś zagadnienia od innych to zaraz zaczyna się ubliżanie. Czy ja Cię w jakiś sposób obraziłam? Nie podoba mi się program Mam Talent, ani to, że zrobił się z niego Idol. A to są pseudo wokaliści, ponieważ nie skończyli żadnej szkoły, która uprawniałaby ich do wykonywania zawodu. Poza tym ich wokal po prostumi się nie podoba, czy to jakaś zbrodnia? Od razu muszę być zbuntowaną nastolatką, żeby mieć takie zdanie? Dziękuję bardzo dżentelmenie od siedmiu boleści...
Całkowicie błędna nazwa programu, mogliby już zostać przy nazwie Idol albo YCDance...Fatalnie się go ogląda ze względu na ilość wokalistów i tancerzy...O nich już programy rozrywkowe powstały więc nie wiem czemu ich przepuszczają na kastingach tak gromadnie. Powinni naprawdę dać szansę tylko wyjątkowym talentom w tych kategoriach. Np. taki Bednarek to robi ludzi w konia, kawałki które wykonał w programie nawet mi do ucha przypadły, dlatego też przesłuchałem płytę jaką jego zespół nagrał i jest całkowicie odmienna...nie mówię że fatalnie śpiewa ale śpiewa typowe REGGAE. I jeszcze mam jedną uwagę która mnie strasznie irytuje podczas oglądania programu, a mianowicie nienawidzę jak ludzie klaszczą w trakcie trwania występu. Według mnie to świadczy o braku szacunku dla uczestników, można z tym poczekać do końca występu. Bić brawo wypada po występie a nie w trakcie...
"Co za dno! A dzieciak, który we wczorajszym programietak wspaniale tańczył breakdanca odpadł"
Nie ma szans to tego pana :)
http://www.youtube.com/watch?v=ClXFSmPswCU
A oglądasz MBTM? Ostatnio był świetny skład hip-hopowy. Tu masz ten kawałek, pt. "Kołysanka".
http://www.youtube.com/watch?v=lALOcPh_Bto