..ja nadal pamiętam jak facet miał pytanie za milion (czy może tylko pół ;P) o to "skąd pochodzi Conan" - i nie odpowiedział T_T.... .
Lubię Huberta, więc chętnie pooglądam. Mam tylko nadzieję, że znowu nie wystartują jakieś głupki z mojego miasta, którzy mają szczęście. Normalnie myślałam, że zapadnę się pod ziemię: taki niedouk przez przypadek wciskał, co trzeba, kosił bystrzaków, a potem padał na najprostszych pytaniach. Żenada. Wstyd było się przyznać, skąd pochodzę, bo bym usłyszała: "A... z miasta kretynów?...". Mam nadzieję, że nikt już sobie nie kojarzy.
Ja myślę że fajnie.
Pan Hubert znów ma pracę,no i można uzupełnić wiedzę.
Parę rzeczy się zmieniło m.in. muzyka w czasie gry,zmniejszyła się liczba pytań,studio mieści się teraz w Krakowie,no i prowadzący zmienił się odrobinkę na twarzy (ma teraz szpakowate włosy):-D
W ramach forum o filmach zacytuje pytanie i zobaczymy kto bedzie potrzebowal dwoch kol ratunkowych zeby odpowiedziec:
Kto byl zdrajca w filmie "Matrix" i twierdzil ze "nieiwedza jest blogoslawienstwem"?
a) Trinity
b) Cypher
c) Morfeusz
d) Wyrocznia
Kto chetny do wygrania 10 000?
A pytanie dla telewidzow bylo rownie inteligentne
Spoko. Przy chipsach w wygodnym fotelu można sprawdzić swoją niewiedzę. Albo zasób wiedzy. Ja lubię oglądać. Nie macie wrażenia, że Urbański miał za mały garnitur? TVN chyba stać na porządne wdzianko dla prowadzącego?
ogolem to chyba zmniejszyla sie liczba pytan. O ile dobrze pamietam to poprzednio bylo ich 15, teraz juz tylko 12 i gwarantowany tysiac mozna miec juz po drugim pytaniu.
Ja jestem zadowolona... Nie zapomnę jak kilka lat temu siadałam przed telewizorem i oglądałam Milionerów... zawsze z taką pasją :P:P I chęcią wygrania chociaż 1000zł :):)
Jedyny teleturniej, który lubię i który nie jest żenujący (z uczestnikami bywa różnie, jak wszędzie:0). Bardzo się cieszę, że ponownie jest do oglądania. Ale to pytanie z "Matrixa".. jak można nie wiedzieć takich rzeczy? Zdawało mi się, że co jak co, ale "Matrixa" to wszyscy znają na pamięc;)
Hmmm..., pytań jest mniej to już od pierwszego z nich poziom się troszkę podwyższył...
Hubert faktycznie miał troszkę zaciasny garnitur..., akurat siedziałem z rodziną i każdy to zauważył ;>.
Ogólnie fajnie, że na nowo są milionerzy....
Co teraz keszcze..., możże "Idź na całość"? :P