W redakcji gazety "Przekrój" wyniknęła propozycja, by wydawać jedną serię MP w co czwartym numerze tygodnika. ale pomysł ten przegrał z serią filmów, które zrobiły furorę w cannes.
Jedynym problemem było to, że stwierdzono iż Monty Python jest "taki niszowy" i nikt go nie kupi.

czy zgadzacie się z tym? A może chcielibyście, aby ten pomysł wypalił!
Jeśli tak, podpiszcie się pod tą petycją!!!!!!

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2524

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
regina_3

Czyżby ktoś zapomniał się przelogować? :P

veritaserum

Veritaserum jeśli myślisz że wszystko co ja kiedykolwiek napisałam jest prowokacją to się mylisz. ;/

regina_3

Heh..Twoja dotychczasowa twórczość na to włąsnie wskazuje. A teraz mam wrażenie, że osoba która załozyła tą prowokację, krótko mówiąc "wpadła"

a monthy python nie jest niszowy :P

veritaserum

Nic dodać, nic ująć. Wprost z klawiatury mi to wyjęłaś... ;)

Beznickowy

Teraz pytanie tylko, kto-ze stąłych bywalców tego forum-jest Reginą? :P

veritaserum

nieprawda!!!!!!!!!!
co prawda mam tu jeszcze kilka kont ale chciałam to napisac wlasnie na tym i nie jest to zadna pomylka!!!!!!!!!!!!
zawodowcy nie popelniaja takich pomylek!!!!!!!!!!! ;

regina_3

niszowy? ;/
chyba Ci sie coś pokręciło.

regina_3

widzisz, wszystko wskazuje na to, że środowisko zgromadzone wokół "przekorju" to grupka dosyć snobistycznie nastawionych dziennikarzyn, które czerpią przyjemność ze swoistej, wydumanej i iluzorycznej oczywiście, "elitarności" czy też "niszowości". przecież muszą jakoś leczyć swoje kompleksy... latający cyrk to prawdopodobnie najpopularniejszy cykl komiczny (żeby nie użyć słowa "komediowy").

Sg_ziom

Nie wiem czemu sie czepiacie reginy, chciała tylko błysnąc, nie udalo jej sie, ale nie najeżdzajcie dziewczynki od razu, podrosnie zrozumie i będzie git.

Doctor_CayyMan

Właśnie biedna, słodka Regina.

Wiem, że kocha zespół w którym grają 4 śliczne dupcie...

Kuros

i co ztego??? ;/
ja po prostu chcę zeby ten dodatek ukazał się w gazecie a w y nie>?? =(((((

regina_3

Nic takiego nie powiedziałem.

Ależ miło by było, gdyby to o czym mówisz było.

użytkownik usunięty
Kuros

Myśle, że Regina to Dobry.

jak miałem 14 lat nieznałem słowa niszowy. Dalej nie znam. Ale z TH Przesadziłas:)

Doctor_CayyMan

Nie wiem o co tutaj chodzi z tą prowokacją, ale ja petycję podpisałem, choć w naszej wypożyczalni mamy chyba wszystko co dotyczy Monty Pythona:)

Klarens

Teraz trzeba założyć nową prowokację, prawdA??

lol nieprawda, nawet nie wiem o kogo ci chodzi

regina_3

Ludzie, nie pierd*lić o dupie Maryny ani o prowokacjach Reginy tylko o pajtonie i petycji, KURNAAAAAAAAAAAAA!!!