W redakcji gazety "Przekrój" wyniknęła propozycja, by wydawać jedną serię MP w co czwartym numerze tygodnika. ale pomysł ten przegrał z serią filmów, które zrobiły furorę w cannes.
Jedynym problemem było to, że stwierdzono iż Monty Python jest "taki niszowy" i nikt go nie kupi.
czy zgadzacie się z tym? A może chcielibyście, aby ten pomysł wypalił!
Jeśli tak, podpiszcie się pod tą petycją!!!!!!
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2524
Veritaserum jeśli myślisz że wszystko co ja kiedykolwiek napisałam jest prowokacją to się mylisz. ;/
Heh..Twoja dotychczasowa twórczość na to włąsnie wskazuje. A teraz mam wrażenie, że osoba która załozyła tą prowokację, krótko mówiąc "wpadła"
a monthy python nie jest niszowy :P
nieprawda!!!!!!!!!!
co prawda mam tu jeszcze kilka kont ale chciałam to napisac wlasnie na tym i nie jest to zadna pomylka!!!!!!!!!!!!
zawodowcy nie popelniaja takich pomylek!!!!!!!!!!! ;
widzisz, wszystko wskazuje na to, że środowisko zgromadzone wokół "przekorju" to grupka dosyć snobistycznie nastawionych dziennikarzyn, które czerpią przyjemność ze swoistej, wydumanej i iluzorycznej oczywiście, "elitarności" czy też "niszowości". przecież muszą jakoś leczyć swoje kompleksy... latający cyrk to prawdopodobnie najpopularniejszy cykl komiczny (żeby nie użyć słowa "komediowy").
Nie wiem czemu sie czepiacie reginy, chciała tylko błysnąc, nie udalo jej sie, ale nie najeżdzajcie dziewczynki od razu, podrosnie zrozumie i będzie git.
Nie wiem o co tutaj chodzi z tą prowokacją, ale ja petycję podpisałem, choć w naszej wypożyczalni mamy chyba wszystko co dotyczy Monty Pythona:)