Znam wiele dobrych seriali komediowych ale szukam nowych, prosiłbym o jakieś propozycje... Zależy mi głownie na tych z USA, najlepiej tych powstałych w latach 2005-2010, ale oczywiście dobrą propozycje nie z tych ram też przyjmę z wdzięcznością ;-)

Z góry dziękuje :-)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
pawel_213

A widziałeś może serial przyjaciele??? Oczywiście z tego co wiem nie wszystkim przypada do gustu ale mnie się bardzo podobał:)
Jeszcze np : Różowe lata 70-te ( też świetny serial)Albo serial Technicy magicy też bardzo zabawny::P

pawel_213

A oglądałeś serial przyjaciele?? Wiem że nie wszystkim przypada do gustu ale mnie sie podobał:P Jest też taki spoko serial Różowe lata 70-te albo Technicy magicy -też spoko serial :P

ymei

Może to już zamierzchłe czasy, ale jak tylko masz gdzie to Stark Raving Mad vel "Zakręcony"... Tony Shalhoub jest nie do pobicia

carmeleon

Zdecydowanie Two and a Half Men jedyny serial który wciąż mnie śmieszy w każdym odcinku.Serial w którym fabuła dalej trzyma się "kupy" pomimo już 8go sezonu wciąż scenarzyście się nie znudziło;)

jarass

Potwierdzam Two and a Half Men - serial pomimo swojego często prymitywnego humoru, trzyma poziom nieprzerwanie od pierwszego sezonu

pawel_213

Są dobre seriale animowane, "American Dad", "Family Guy", "The Simsons", "Futurama" oraz następcą two and a half men: "the big bang theory" i jeszcze "How I met your mother". Polecam też program Jimmy Kimmel live, bardzo dobry show, wywiady, parodie i jego własne interpretacje różnych wydarzeń.

indyjones

Polecam , Co Ludzie Powiedzą , Brytyjski humor i satyra na najlepszym poziomie, do tego główna bohaterka potrafi rozbawić do łez

pawel_213

Arrested Development, Lucky Louie, It's Always Sunny in Philadelphia, The Office, Malcolm in the Middle, Wilfred, Parks and Recreation.

ameliapond

Chłopaki z baraków zdecydowanie najlepszy serial komediowy!

pawel_213

http://www.svod.com.pl/2018/04/rewelacyjny-serial-z-tego-roku-obsesja.html?m=1