Znam wiele dobrych seriali komediowych ale szukam nowych, prosiłbym o jakieś propozycje... Zależy mi głownie na tych z USA, najlepiej tych powstałych w latach 2005-2010, ale oczywiście dobrą propozycje nie z tych ram też przyjmę z wdzięcznością ;-)
Z góry dziękuje :-)
A widziałeś może serial przyjaciele??? Oczywiście z tego co wiem nie wszystkim przypada do gustu ale mnie się bardzo podobał:)
Jeszcze np : Różowe lata 70-te ( też świetny serial)Albo serial Technicy magicy też bardzo zabawny::P
A oglądałeś serial przyjaciele?? Wiem że nie wszystkim przypada do gustu ale mnie sie podobał:P Jest też taki spoko serial Różowe lata 70-te albo Technicy magicy -też spoko serial :P
Może to już zamierzchłe czasy, ale jak tylko masz gdzie to Stark Raving Mad vel "Zakręcony"... Tony Shalhoub jest nie do pobicia
Zdecydowanie Two and a Half Men jedyny serial który wciąż mnie śmieszy w każdym odcinku.Serial w którym fabuła dalej trzyma się "kupy" pomimo już 8go sezonu wciąż scenarzyście się nie znudziło;)
Potwierdzam Two and a Half Men - serial pomimo swojego często prymitywnego humoru, trzyma poziom nieprzerwanie od pierwszego sezonu
Są dobre seriale animowane, "American Dad", "Family Guy", "The Simsons", "Futurama" oraz następcą two and a half men: "the big bang theory" i jeszcze "How I met your mother". Polecam też program Jimmy Kimmel live, bardzo dobry show, wywiady, parodie i jego własne interpretacje różnych wydarzeń.
Polecam , Co Ludzie Powiedzą , Brytyjski humor i satyra na najlepszym poziomie, do tego główna bohaterka potrafi rozbawić do łez
Arrested Development, Lucky Louie, It's Always Sunny in Philadelphia, The Office, Malcolm in the Middle, Wilfred, Parks and Recreation.