...lada dzień zacznie się nowy tydzień...przejżałem program i za wiele ciekawego nie widziałem...dlatego mam taką propozycję...
niech każdy dobry użytkownik poleci mi jakiś film na ten tydzień...
wiem tylko,że w środę na TVN jest "Zapach Kobiety"...
a co z pozostałymi dniami?

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

Piątek 22:45 TVP2: Legionista - Film fabularny USA 1999; reż.: Peter MacDonald; wyk: Jean Claude Van Damme, Adewale Akinnuoye - Agbaje
/stereo/

Zdefiniuj dobry użytkownik bo nie wiem czy się nadaję;]

Arien

...to tacy, którzy wielbią cudownego Rosalesa jr......

OLO78

zapomniałem dodać film... "Człwiek z marmuru" na Ale kino w poniedziałek o 15:05, "Doktor Zywago" na TCM o 22:35, również w poniedziałek

OLO78

...no właśnie... bardzo dobrze powiedziane... ale nie tylko... nie przesadzajmy... za miast wielbić Rosalesa można wielbić Mnie... :)

Snaga_Przeklety

To ja wybieram Roselsa:P
Dzisiaj jest "Cube" , za chwilę chyba, a w poniedziałek na Kulturze "Wielki chłód". W czwartek na TV4 "Honor PRizzich".. Wystarczy?:]

Arien

...dziękuje...na początek wystarczy...

Arien

definicja dobrego użytkownika - to ja.

Snaga_Przeklety

Ja po lekturze programu tv na najblizszy tydzien bylam mile zaskoczona - bedzie mozna zobaczyc sporo lubianych przeze mnie filmow. I tak:
"Moja lewa stopa", poniedzialek, tvp1, 23.15
"Krąg" (jap.), sroda, tvp2, 23.30
"Brudny Harry", piatek, tvn, 00.10
"Trainspotting", sobota, tv4, 23.00
No i wspomniany juz "Zapach kobiety".
Te filmy szczerze polecam. Poza tym w sobote na tvn o 21.35 ma byc "Vanilla sky" - pisze o nim bo wiem ze wielu osobom ten film sie podoba chociaz osobiscie go nie znosze.

frrozen_

...dzieki...
(...mi sie "vanilla sky" podobalo...ale chce pierwowzor zobaczyc,bo juz mam na dvd...)

Snaga_Przeklety

...dlaczego nikt nie napisał mi, że dzisiaj jest western "Siedmiu wspaniałych nadjeżdża" ?!...

Snaga_Przeklety

dzisiaj jest hicior : mecz Anglia - Ekwador o 17.00 , póżniej Portugalia - Holandia o 21.00.

użytkownik usunięty
Justyna_0288

Ja polecam bardzo "Honor Prizzich" Johna Hustona z ciekawą tradycyjnie kreacją Jacka Nicholsona (osobiście jedną z moich ulubionych zagranych przez niego), interesującą i niebanalną Kathleen Turner oraz rozbrajającą i fascynującą Anjelicą Huston (Oscar). O 20 w czwartek na TV4.

..."Honor Prizzich" byc może zobaczę...choć już az widziałem i przyznam,że lekko sie zawiodłem...

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

W środę albo czwartek leci Lokator Polańskiego.

Na tvp1, czyli znając życie nie wyemitują tego.

w środę po północy!...wymarzona pora...lepiej niech puszczą...z chęcią zobaczę...
dziękuję... :*

Snaga_Przeklety

Ja planuje zobaczyć "Proces" na TV4, w poniedziałek około 22.

Jaskolka

o!...książka świetna...to i film warto zobaczyć może...dzięki...czyli jutrzejszy wieczór już zajęty...

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

Jak jest coś, w czym Rosales gra przechodnia, albo sprzedawce gazet, czy co tam, to ja polecam...