Nawet w najgorszych koszmarach nie podejrzewalem, ze zobacze cos takiego. Jestem wlasnie na wczasach na Slowacji [dlatego tez nie uzywam polskich znakow], wczoraj wlaczylem telewizor w hotelu, patrze a tu polska telewizja "tele 5", o ktorej istnieniu nie mialem nawet pojecia. Po godzinie ogladania myslalem, ze szlag mnie trafi, to najgorszy kanal jaki w zyciu ogladalem! Same glupie filmy i niskobudzetowe seriale a do tego jeszcze program "Lub czasopisma" ktory swoim kretynizmem bije na glowe wszystko, co dotychczas widzialem w telewizji. ciesze sie, ze w domu mam tylko 5 kanalow i nie musze odbierac tego gowna!
Ciężko oceniać jakiś kanał po godzinie oglądania... Włącz TVP, Polshit czy TVN w godzinach wczesnopopołudniowych (?). Marne szanse że trafisz na coś wartego obejrzenia.
Tele5 to żadna rewelacja, ale wieczorem lecą czasem całkiem ciekawe rzeczy. Pamiętam że kilka razy puszczali "Łowcę Jeleni", "Fanatyka"... I jakiś czas temu emitowali fajny brytyjski serial - "Men behaving badly".
Pozdrawiam.
Sprostowanie: możliwe że się pomyliłem, i że to co wymieniłem leciało na TV Puls. Mylą mi się te programy bo mam je obok siebie i rzadko oglądam.
Pozdrawiam.
'Po godzinie ogladania (...) Same glupie filmy i niskobudzetowe seriale a do tego jeszcze program "Lub czasopisma"'
dużo tego przez godzine leciało ;p
ja mam tele 5 kilka miesięcy. i odkąd mam nic ciekawego na nim nie było więc teraz nawet nie zwracam na niego uwagi. najmniejszej...
Nie przesadzaj Tele 5 ma trochę amerykańskich seriali np. Andromeda, Gorączka w mieście (ta pierwsza odniosła w USA i Japonii dość spory sukces-niestety u nas mało który kanał chciał ją kupić (byli skupieni na Pierwszych miłościach, Wspólnych i innych klanach))