Zapraszam do wzięcia udziału w miniankiecie :)
http://webankieta.pl/ankieta/w37xxo1048g/p

Albertino

Tzn. to jest link:
http://webankieta.pl/ankieta/w37xxo1048g

Albertino

Aaaa, jednak działają oba :) A mógłby mi ktoś powiedzieć czy tam nie ma już dwóch opcji zaznaczonych jak wchodzicie, bo ja jak wchodzę w ten link to dwa tytuły (nie powiem jakie) są zaznaczone :/
Może tylko mi się wyświetla, ponieważ dziwnym zbiegiem okoliczności są to tytuły, które ja sam wybrałem (A jak! Autor też musi zagłosować;), więc pytam tylko dla pewności ^^

użytkownik usunięty
Albertino

Ja nie widzę nic zaznaczonego. Jednak nie oddałem głosu bo nie jestem zaznajomiony z tematem ;)

Tzn? Nie oglądasz żadnych seriali :)

Aha, jeszcze jedno. Wyniki ankiety opublikuję po 3 tygodniach albo po tym jak w ankiecie weźmie udział 150 osób.

Pozdrawiam wszystkich fanów seriali :D

użytkownik usunięty
Albertino

A żebyś wiedział ostatnimi czasy żadnych :) Części tytułów to nawet w ogóle nie kojarzę.

Chyba, że tak ;)

Albertino

Ucieszyłem się jak dziecko, kiedy zobaczyłem, że jest i Dexter.

bennyhillshow

Hehe, chyba nic w tym dziwnego :)

Ale przyznaję się, że zapomniałem o "The Black Donnelys" (dopiero teraz zauważyłem), ale zawsze można w innych podać :)

Albertino

W INNYCH widzę jeszcze Day Break, nic poza tym.

bennyhillshow

Chciałbym sie Ciebie spytać czy jesteś obcokrajowcem mieszkającym w Polsce, który nie widział żadnych polskich seriali w tych ankietowanych latach ? :) I czy swoje typy mamy podawać także tutaj czy tylko w tej ankiecie ?

Sunny

Phew, jak my nawet w kinie nic dobrego nie mamy w ostatnich latach, to o jakich niby serialach tu mowa, bo mam nadzieję, że nie o "Kryminalnych"? :>

Jedyna rzecz, d o której się przyznaję, że przeoczyłem to "The Black Donnelys". Reszta jest, ale w niczym to nie przeszkadza opcji "inne".

Albertino

Jest takie przysłowie "Jeśli wiesz że coś jest złe, zrób aby było dobre", zachwalasz obce produkcje nie poznając naszych krajowych, albo jesteś bezwzględnym hipokrytą albo robisz ankiety. A gdybyś tylko spojrzał na "Matki żony i kochanki" "M jak miłość" "Magda M" wiem że ankieta dotyczy lat 2006-07 ale w tym okresie były także na tyle obce co bliskie i dobre chwile z polską kinematografią np.remake "Hela w opałach", "Niania", czy też wcześniejsze ?Kasia i Tomek?, ?Camera Cafe?...

Albertino

Wiekszosci tych tytułów nie kojarze jednak jest kilka naprawde intresujacych seriali na tej liscie. Jednak zgrzeszyłes i to bardzo... nie dodałes Prison Break. Nie jest to jakis fantastyczny serial(troche oklepana fabuła) ale przyjemnie sie go oglada. Pozatym ostatnimi czasy w Stanach jak i w Polsce stał sie fenomenem dla wszystkich "kino-maniakow" i nie powinno go zabraknac w takim zestawieniu.
Pozdrawiam

MaestrO_5

"Prison Break"? Popatrz na kryteria jakie podałem? Wybrałem 25 najlepszych seriali, taki dałem sobie limit.
A najlepsze wybrałem na podstawie mojej opinii i różnych TOP-ów krytyków. Ani mi się "Prizon Break" nie podobał, ani żaden (podkreślam żaden) krytyk nie umieścił tego serialu na swojej liście seriali roku.

Poza tym nie wiem czy wszyscy mają tego świadomość, ale mi chodzi o te seriale w tych latach 2006-2007, więc również chodzi mi o sezony wtedy emitowane. Więc nie chodzi mi o całość serialu, tylko o odcinki, które w tym czasie miały emisję. Myślałem, że to oczywiste. No, a z tego co słyszałem to drugi sezon "Prison Break" jest nic nie warty.

Albertino

Ja "Prison Break" nie lubię, ale na liście być powinno

Caegla

To jest ankieta o NAJlepszym serialu 2006/2007, a nie o najpopularniejszym....

Albertino

Rozumiem co masz na myśli, jednak trudno jest nie powiedzieć "ale...". Tak czy siak najlepsze są "Gotowe na wszystko" :)

Caegla

Takie twoje zdanie :>

Albertino

Rodzina Soprano powinna wylądować poza TOP 50 w takim razie, podobnie Veronica Mars. Lost też już jest słaby a 2-3 odcinki dobre na całą serię to i Prison miał.
PS. Moi faworyci to House i The Office ;-)
PPS. Gdzie są wyniki?

Radek_23

Zagubieni,serial petarda,baaardzo psychologiczny.