w sumie nie nowy ale niedawno go odkrylem, gdzie mozna go obejrzec? ktos cos wie?

https://www.youtube.com/watch?v=nwgk9xt2iSY

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kebi17

Dziwne, że na filmweb nic o nim nie ma. W sieci jest tylko po angielsku.

kebi17

Słabo to wygląda, wolę "Into the Badlans", ale przy okazji polecam nowe seriale z Netflix, "The OA" i "3%" niestety ten drugi na razie chyba nie tłumaczony

mitrus80

Właśnie "Halfworlds" też i mi się skojarzył z "Into the Badlans". A te "3%" gdzie można dorwać? Dałbyś jakiś konkretny namiar?

mitrus80

Ok. "3%" już znalazłem choć na razie faktycznie jest tylko po angielsku.

wilczekstepowy

na razie skupiam się na "The OA" ale mogliby zacząć działać z tym tłumaczeniem "3%"

mitrus80

"The OA" u niektórych ma opinię "Stranger Things" dla dorosłych. Twoim zdaniem jest coś w tym prawdy?

wilczekstepowy

Nie, uważam że "The OA" jest o wiele lepszy, jeżeli miałbym porównywać to bardziej do "Sense 8", albo w pewnym sensie do "Pozostawieni" (Leftovers). Poza tym nie jestem obiektywny bo uwielbiam Brit Marling, jeżeli nie oglądałeś to polecam film "Druga Ziemia" ja staram się wszystko z nią oglądać, miewam takie obsesje ;-) Serial świetny w każdym razie.

mitrus80

Ok. Dzięki za wyjaśnienie!

wilczekstepowy

ale ogólnie "Stranger Things" dobrze się mi oglądało, taka solidna 7, bardzo przyjemnie ale bez szału...