20:00 - Szeregowiec Ryan
23:05 - Chłopcy z ferajny
Szkoda ze juz widzialem... Zastanawiam sie co bede robił jak juz zobaczę wiekszosc dobrych filmow...
Ja także, jednak zawsze pozostaje masa głównie starszych, zapomnianych i niedocenionych filmów (niestety), które są równie genialne jak te z pośród niektórych najpopularniejszych!
No i również zawsze będą powstawać nowe filmy.
Nie sądzę zatem żebym kiedykolwiek w życiu nudził się z tego powodu.
Problem w tym ze te starsze, mniej popularne, filmy są rzadko emitowane w tv, ciezej je zdobyć a co za tym idzie - obejrzeć, wiec ja bym nie był takim optymistą. To jest pierwszy okres świateczny przez który tak niewiele czasu spedzilem przed TV, obejrzalem tylko Ptaki i Monty Pythona, moze dzisiaj obejrzę po raz drugi Chłopców z ferajny... Co bedzie za rok? Może w ogole nic nie obejrzę :/
Mam, ale lubię też zasiąść przed telewizorem i bez dodatkowych wysilków obejrzeć coś jak moi ojcowie...
A może napiszemy jakiś list do np. tvn z prośbą o niektóre filmy i podpiszemy się pod nim wszyscy? (pomysł ściągnięty od jakiegoś szaleńca od dokumentu)
Tybii, dobry pomysł, ja bym chciał obejrzeć na tvn'ie wszystkie filmu Kurosawy i Bergmana. Wpisz na liste i podpisz się w moim imieniu.
A na jedynce terac Hitchcoock cos teraz fajne filmy w tc lecą psycho niedlugo dzisiaj ryan chlopcow nie bede ogladal bo ogladalem pare dni temu ryana gdzies miesiac temu to se ogladne :D