20:00 - Szeregowiec Ryan
23:05 - Chłopcy z ferajny

Szkoda ze juz widzialem... Zastanawiam sie co bede robił jak juz zobaczę wiekszosc dobrych filmow...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
_brak_uzytkownika_

Dobre filmy ale to i tak odgrzewane amerykanskie kotlety.

_brak_uzytkownika_

Ja także, jednak zawsze pozostaje masa głównie starszych, zapomnianych i niedocenionych filmów (niestety), które są równie genialne jak te z pośród niektórych najpopularniejszych!
No i również zawsze będą powstawać nowe filmy.

Nie sądzę zatem żebym kiedykolwiek w życiu nudził się z tego powodu.

Pawek_B

Problem w tym ze te starsze, mniej popularne, filmy są rzadko emitowane w tv, ciezej je zdobyć a co za tym idzie - obejrzeć, wiec ja bym nie był takim optymistą. To jest pierwszy okres świateczny przez który tak niewiele czasu spedzilem przed TV, obejrzalem tylko Ptaki i Monty Pythona, moze dzisiaj obejrzę po raz drugi Chłopców z ferajny... Co bedzie za rok? Może w ogole nic nie obejrzę :/

_brak_uzytkownika_

a internet masz? Masz. Chyba, że się brzydzisz taką kradzieżą?

Tajler

Mam, ale lubię też zasiąść przed telewizorem i bez dodatkowych wysilków obejrzeć coś jak moi ojcowie...

_brak_uzytkownika_

To ilu Ty masz tych ojców? xD

użytkownik usunięty
_brak_uzytkownika_

Nauczysz się czytać i będziesz czytał dobre książki ;)

A może napiszemy jakiś list do np. tvn z prośbą o niektóre filmy i podpiszemy się pod nim wszyscy? (pomysł ściągnięty od jakiegoś szaleńca od dokumentu)

Tybii

Program tv już kupiłem:D
TVN to najgorsza stacja, hołdująca bezwartościowym filmowym gniotom.

MotorcycleBoy

No nie przesadzaj, od czasu do czasu puszczają coś dobrego, np. dziś. Groszy jest Polsat.

_brak_uzytkownika_

Tybii, dobry pomysł, ja bym chciał obejrzeć na tvn'ie wszystkie filmu Kurosawy i Bergmana. Wpisz na liste i podpisz się w moim imieniu.

_brak_uzytkownika_

A Martwicy Mózgu to byś nie chciał?

Tybii

Nie za bardzo, ani filmu ani dosłownie...

_brak_uzytkownika_

A na jedynce terac Hitchcoock cos teraz fajne filmy w tc lecą psycho niedlugo dzisiaj ryan chlopcow nie bede ogladal bo ogladalem pare dni temu ryana gdzies miesiac temu to se ogladne :D

spielberg552

A teraz po Polsku..

era

Jeszcze sam gafę zarypałem. Armageddon.

I żeby dłużej nie spamować, co to za 'Goodfellas' z lektorem?
Tam soczyste 'fuck' jest zwyczajnie przecinkiem, a tu jak będzie? Kurcze, cholera?