"Temat postanowiłem umieścić je w tym dziale. Właściwie, to nie pytanie ale prośba. Jeśli znacie, prosiłbym o tytuły. Wiecie, słyszy sie czasem coś fajnego, chciałoby się wiedzieć co to, a nikt nie wie. Więc może ktoś z was...?"

TEMAT: crac_off

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
KAWOwir

Po co drugi raz ten sam temat?wejdź sobie do tamtego i popatrz za piosenkami........

Dante_22

Porzundny

KAWOwir

Piosenka z Pepsi - dżenerejszyn nekst, dżenerejszyn nekst, dżenerejszyn...

WooKappy

Zaraz zasram całe forum dopóki ktoś mi nie odpowie... :|
A więc:
Jaki jest tytuł utworu z reklamy Gillette Fusion? Pamiętam, iż kiedyś "leciał" on na Discovery w czasie pokazywania zdarzeń ekstremalnych.

era

a piosenka z tej reklamy gdzie przechyla jakas osoba na ukos wszystko w pokoju?:p taki cos tam good morning , good morning tralalala:p??

morgoth_6

Nie. Nie zawiera żadnych słów ;-)

era

to reklama tele2:P help ludzi mam obsesje :]

morgoth_6

To piosenka "Good morning" z musicalu Deszczowa piosenka, a ta wersja to pewnie została zaśpiewana na potrzeby reklamy

Justyna_0288

Tu masz oryginał

http://www.youtube.com/watch?v=7pHiyKUC0T8

WooKappy

ta piosenka z Pepsi to Spice Girls - Genaration next

KAWOwir

Amanda Lear "Give a bit of hmm to me" - piosenka z reklamy Kinder Bueno.

KAWOwir

http://www.musicsearch.pl/search.php
tutaj wpisujesz przedmiot z danej reklamy, i pojawia ci się tytuł piosenki do niej wykorzystanej.

speculation

Jak nazywa się piosenka z reklamy chyba plusa ale nie jestem pewien, w tej reklamie chodzi o to ze koles chodzi do szkoly tanca i potem na jakims przyjeciu prosi zone do tanca zaskakujac ja. Konczy sie tymi slowami "ty tez podaruj costam swojej rodzinie" cos takiego moglem troche poprzekrecac a reaczej napewno porzekrecalem.

Camill

to chyba The Last Goodnight - Pictures of You

boor

Tak to to thx

KAWOwir

Piosenka z reklamy nutella sprzed paru lat reklama. Pamiętam że dzieci się bawiły na piasku jakimś jakby pustynia. Trochę mi powiało Gunses Roses.

WooKappy

^^ Andreas Johnson - Glorious (choć mi powiało Bon Jovim)
Lepiej powiedzcie skąd jest melodia z reklamy Play "Taki pełny a taki lekki" pół zycia sie nad tym zastanawiałem, ale nie umiem spiewac więc nikt mi nie potrafił tego objasnic, umeiszczenie tego w reklamie było dla mnie wybawieniem,,,

KAWOwir

To ja sobie podniosę temat

KAWOwir

Jak chcesz podnieść temat to napisz coś sensownego.

mindcrasher

Speculation dzieki za podanie linka-bardzo przydatna stronka.
Pozdrawiam:)

KAWOwir

Czy zna ktoś tytuł piosenki z reklamy wellaflex? Prezentowany jest tam żel do włosow. Na początku kobieta jedzie samochodem. Potem wysiada z niego, jakis mezczyzna tez tam jest widoczny.

KAWOwir

np: http://www.iplay.pl/muzyka,z,reklam,0.html takie trudne??

KAWOwir

Czy wiecie, jaka piosenka leci w reklamie wellaflex? Jest to reklama żelu i chyba pianki do włosow. Kobieta jedzie w aucie. Juz raz pytałam o tą piosenkę, mimo ze przejrzałam rożne linki to nie mogę jej znaleźć. Jest tylko piosenka z reklamy farby do włosow wella.

KAWOwir

Ta reklama była już dawno, jakiegoś auta. Są na wykopaliskach archeologicznych, znaleźli jakiegoś dinozaura i cały szkielet zapakowali do tego auta. Czy wie ktoś jaka to była piosenka?

KAWOwir

A piosenka z reklamy kawy Woseba? Ktoś kojarzy? Słowa to jakoś "kissing you, missing you" czy coś w tym stylu....

k_noelka

zna ktoś może tytuł jej piosenki która leci w reklamie coca coli ???
wiem że są dwie wersje językowe amgielska i polska,
napiszcie proszę....
!!!!!!!!!!!!!!!! T O B A D Z O W A ż N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAWOwir

OCZYWIśCIE CHODZI O Tą Z TYMI CIężARóWKAMI śWIąTECZNYMI :)

KAWOwir

Prosiłabym o tytuł piosenki z reklamy Orange - świątecznej

KAWOwir

Proszę o tytuł piosenki z reklamy AXA. Kiedyś taka sama piosenka była w reklamie Heineken'a z Jeniffer Aniston.

KamiLPArsenal

The Turtles - So happy together

KAWOwir

Do Mika: chodzi Ci o to: http://pl.youtube.com/watch?v=HBFdLFbzjxw ? Ale ta piosenka chyba nie ma swojego polskiego odpowiednika.

Sama byłabym zainteresowana piosenką z reklamy świątecznej Orange :).

KAWOwir

Poszukuje piosenki z reklamy banku WBK - w niej jest facet on wyciąga z szafki skarpetki i wyjmuje pieniądze a skarpetkę wyrzuca przez balkon. Słowa jakie zapamiętałam to TOMORROW.
a druga to piosenka z Orange- ludzie wchodzą na gore i widza choinkę zrobiona na śniegu. Z góry dzięki :*

gosia0527

Ta piosenka z reklamy banku WBK to "TIME IS PRECIOUS by Abel & Klooz" :)

lukash88

Chodzi mi o piosenkę z reklamy "Reserved" (niewiem jak to się dokładnie pisze, ale leciała taka "szara") Są w niej słowa: Dance witch me

Jak są błędy to sorki
pzdr

Gimly

Nouvelle Vague - Dance with me

KAWOwir

szukam piosenki z reklamy MasterCard. To jest, że mali chłopacy się spotykają i chyba to było spotkanie po latach czy coś takiego. Z góry dzięki ;*

gosia0527

José González "Heartbeats" [?] [blablabla]

Norma_Jean44

A ja mam prosbe o podanie tytulu i wykonawcy piosenki z reklamy Lancii. Ostatnio sie pojawila i motywem przewodnim sa slowa : Bang Bang...

Z gory dzieki

fornal

Nancy Sinatra - Bang Bang [My baby Shot Me Down]

fornal

Tu znajdziesz teledysk i samą reklamę :) http://muzykazreklam.pl/viewtopic.php?id=3444

KAWOwir

A mi się podobała piosenka z reklamy lidl'a. :D Zna ktoś słowa?

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

Nie wiedziałem, który temat reaktywować, jako ciąg dalszy poprzedniej dyskusji (która osiągnęła limit odpowiedzi (1000)).

Ale tem wydaje się rozsądny.

No więc szukam piosenki z reklamy Bakomy Satino.
Tak, wiem, że jest to piosenka Rouge Rouge - L'Amour (Google.pl w końcu nie gryzie), mam ją nawet na dysku (bardzo fajna), ale z głosem męskim! W reklamie jest z głosem żeńskim (który jest o niebo lepszy), więc jaki tytuł może mieć ta piosenka z rekalmy Bakomy - Satino, ale z głosem żeńskim?! ;)