Postanowiłem tak drastycznie rozreklamować ten na prawdę bardzo dobry serial ponieważ szlag trafia mnie kiedy coś tak wartościowego znika w czeluści g***a jakie serwuje nam tvn albo polsat... Totalnie niedoceniona produkcja Vegi, z dobrze rozpisanymi i zagranymi postaciami, wartką akcją, tematyką niebanalną i rewelacyjną muzyką, musi być w końcu zauważona!
Ja generalnie lubię oglądać niszowe (a pitbull taki właśnie jest) produkcje do których ogół masy nie ma wglądu... czuje się wtedy o krok do pszodu przed wszystkimi ale tym razem muszę się wyłamać i wylansować PITBULLA!!!

POLECAM WSZYSTKIM ,KTóRYM ZALEżY NA DOBRYM KINIE... POLSKA IDZIE W DOBRYM KIERUNKU JEśLI CHODZI O ROZWóJ SERIALI... PITBULL JEST TEGO NAJLEPSZYM DOWODEM...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

tylko pierwszy sezon, tylko to co zrobil vega

a tak w ogóle, to świetnym pomysłem bylo zrobić z tego film,nic nie stracil, a bardzo dużo zyskał, pitubull to naprawde jeden z najlepszych polskich filmów sensacyjnych ostatniej dekady

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

to trochę w drugą stronę szlo... ale głowy nie dam... dla mnie drugi sezon też miodzio...

co przepraszam w drugą stronę ?

użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

no chodzi mi o film... że to nie bylo tak że najpierw nakręcili serial a potem go pocieli i zrobili film, tylko od początku kręcili materiał mając w zamyśle obuch - film i serial...

tak, zgadza sie, ale nie zmienia to faktu że wpuier był pomysł kręcenia serialu, po prost z jednej rolki zrobili i film i serial, w wypadku filmy wysło to lepiej

opinia oczywiscie w pełni subietywna

Leon_B_Fink

Chwila, przecież drugi sezon też "zrobił" Patryk Vega, dopiero w trzecim sezonie Vega oddał reżyserie.

MikeHell

nieprawda, vega nie reżyserowal sezonu drugiego, robil to żulawski, vega tylko rzyucil pomysl kontynuacji i zrobił zarys scenariusza który napisal marek kreutz

Leon_B_Fink

Sugerowałem się ta stroną: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1216564

Reżyseria: Patryk Vega (odcinki: 1-17)

MikeHell

ja również biję się w pierś, vega zrobił (wyreżyserował) 2 i 7 odcinek 2 sezonu

Leon_B_Fink

Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale troche czasu zajeło mi dotarcie do wszystkich odcinków drugiego sezonu. Na poczatku i końcu KAŻDEGO z odcinków 6 - 17 (czyli cały drugi sezon) jako reżyser wymieniony jest Patryk Vega, "Reżyser drugiej ekipy" to Dominik Matwiejczyk.