..reklamy tej nowej telefonii komórkowej wkurzają mnie co nie miara - głównym celem reklam czegokolwiek jest zwrócenie uwagi konsumenta, lecz w tym przypadku nie znajduję nic co by mnie skłoniło do zmiany operatora..
...szczególnie denerwujące są ich reklamy na vh1 - nadawany jest program heavy metal history i w trakcie programu (nie przerwy reklamowej) pojawia się to zniekształcenie, nic nie słychać i to durne fioletowe logo - szlag mnie trafia...
.i teraz w dodatku tutaj to draństwo się pojawiło - już wolałam znaczki coca-coli :P
..czy ktoś podziela moje zdenerwowanie?? :)
może nie zdenerwowanie ale podzielam twoje zdanie co do tej kampanii.
Jest ona nieudolna i w sumie nie wiadomo do kogo jest skierowana... ktoś przecenił swoje zdolności marketingowe...
...do zakompleksionych osób - tak mi się wydaje... .zajrzałam nawet na ich stronę i szczerze mówiąc jest żałośnie przeciętna.. .
Najgorsze były reklamy KIng-Konga. Pamięta ktoś jeszcze ten ryk? Zmarłego by obudził :/.
W ogóle nie lubię reklam - jeśli już muszą być to najlepiej małe.
Jak ktoś jest zainteresowany to obędzie się bez wielkich pasków, wyskakujących okienek itp.
Poza tym to logo - hmm, mi niczego nie przypomina, no może trochę niekształtne "coś"...