użytkownik usunięty

Czy ktos posiada może 3 pierwsze odcinki tego serialu?? Emitowany jest w piątki o 22 na kanale Discovery Historia. Bardzo mi są potrzebne. Jesli ktoś przypadkiem nagrał choćby jeden, to proszę o kontakt.

A swoją drogą ciekawe jest, że piszę ten post po raz trzeci (ostatnio wczoraj) i "ktoś" mi go systematycznie usuwa. Nie rozumiem dlaczego.....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Witam
Niestety nie mogę Ci pomóc w kwestii filmu "Polacy w Himalajach".
Mam jednak wiele innych filmów o tematyce górskiej (Everest-IMAX, dwa seriale o wejściu na Everest, które leciały na Discovery, Martyna na Evereście, i wiele innych. Chętnie wymienię się na poszukiwany przez Ciebie "Polacy w..." bo przypuszczam, że do tego czasu masz już wszystkie odcinki tego filmu.
Jeżeli ta propozycja cię nie interesuje, to nie ma sprawy.
Pozdrawiam
mariop

użytkownik usunięty
mariop2

Serdecznie dziękuję za odpowiedź na mój już dosyć dawny post.
Niestety, nie udało mi się zdobyć tych odcinków. Mam chyba tylko 3, nagrane z TV.
Propozycja twoja oczywiście mnie interesuje, ale nie bardzo mam się na co wymienić (oprócz tych trzech wspomnianych). Na inny układ pewnie nie pójdziesz, a przyznam, że Twoje filmy bardzo by mi się przydały. To właściwie nie dla mnie osobiście, lecz dla mojej córki, która jest miłośniczką gór i fascynatką wypraw wysokogórskich. Jeździ na festiwale gór, zbiera i czyta różne książki i biografie himalaistów i alpinistów. No a przede wszystkim każdą wolną chwilę spędza w górach (głównie Tatrach z braku możliwości finansowych wypraw w inne wyższe góry).
Gdybyś jednak mogła/mógł mi jakoś pomóc, to będę wdzięczna ogromnie. Proszę o kontakt na maila beata_zamm@poczta.fm