prawda jest taka!
w tym roku stacje polsat. tvn. tvp. przegieły znowu będą nas katować tymi samymi filmami co każdy z nas oglądał już z 100 razy. takie filmy co oni kupują i co kilka tygodni powtażają ani jednej nowości. bo szkoda kasy na nowe i tak znajdą się tacy co będą to oglądać a oni zarobią miliony na reklamach. biznes kosztem innych. wziełem sobie cyfrę+ z HBO i CANAL+ oraz telewizję n z MGM TVPHD. i odżyłem zgadza się to kosztuje ale muwie wam warte jest swej ceny leca same nowości bez reklam. dobry obraz HD. warte jest swej ceny. a najważniejsze to to że jest zatysfakcja że te naziemne chieny telewizyjne tracą oglądalność. bo satelity staniały i jest co na nich oglądać. a na programach naziemnych to tylko seriale i wiadomości oraz czasami sport. bo więcej nic niema same powturki starych filmów.
Skoro już wydałeś kasę na te programy to zainwestuj jeszcze w książkę o nazwie "Słownik Języka Polskiego" Naprawdę polecam.
Jak Ty chcesz, żeby on znalazł czas na czytanie jak se kupił tyle telewizji do oglądania;)
Pomijając wcześniejsze komentarze (;)) to co napisałeś to ogólnie żadna nowość, że w tv leci to samo co roku, ale fakt jest taki, że to leci bo naprawdę dużo ludzi to ogląda, a poza tym wiadomo, że jak chcesz mieć coś więcej to musisz zapłacić, sama też tak zrobiłam, tylko żałuje że wcześniej bo teraz taniej wychodzi, z tym że ja tylko w jedną platformę zainwestowałam,ale wolny wybór tak naprawdę. A z tą prawdą to tak Cię oświeciło na święta..? ;)
A to w święta telewizor najważniejszy i chłam który tam emitują?Nie lepiej zająć się XX lub XY???
Sama dawno przestałam polegać na tv i sama komponuję wieczór filmami z płyt-telewizor włączając tylko kiedy coś dobrego idzie (a to się raz na jakiś czas zdarza;).
Zgadzam sie. Ale w tamtym roku to chociaż tvp dało jeden nowy film z naziemnych a w telewizji w tym roku nędza
Ale co się martwisz, skoro sam napisałeś że posiadasz w przeciwieństwie ode mnie nie tylko n-kę ale i cyfrę więc nie rozumiem po co marudzisz, szczerze. Wyobraź sobie, że niektórzy i tak muszą kombinować żeby oglądać filmy, które możemy oglądac na co dzień a ty i tak ciągle marudzisz, mimo, iż powód lamentu nie dotyczy nawet ciebie.. po prostu tego nie kumam..
No dobra ja nie wyobrażam sobie świąt bez Kevina.. :P Możecie po mnie jechać, ale naprawdę dobrze kojarzy mi się ten film:)
Polsat to przez cały rok wpuszcza te same filmy. Najgorsza polska telewizja pod względem filmów. Niewiem może to
solorz jest taki chytry i kupił parę filmów i każe je wpuszczać przez cały rok w rok do nieskończoności . Dzięki bogu ze
w polsce są takie telewizje jak HBO, canal-plus, tvpHD, cinemax, i inne jak by ich niebylo to tragedia. Niemozna
nazekac jak sie nic z czymś nierobi żeby było lepiej. Pozdrawiam i życzę wesołych świąd.
A tak apropos twojego niku co to jest Pawlek? A może zgubiłem kolo literkę "ł"? Weź to popraw bo wyglądasz jak jakiś gej :)
cos ci powiem (do autora tematu) - nie kazdy sie interesuje kinem i wyobraz sobie jakby kilka razy dziennie w swięta mialy leciec same perelki i ,,ambitne filmy". (ja wiem, piekne by bylo.) ale ludzie chcą czegos, co sie ebdzie milo i lekko ogladalo przy kotleciku. to sie nazywa komercja kinomaniaku za dyszke. niby juz troche na tym swiecie zyjesz a gowno wiesz ;)
No ja Ci niestety nie pomogę, bo nie mam:P Ale autor tematu powinien wiedzieć, chyba że opuścił portal po tej dyskusji..
TVN i Polsat to stacje nazstawione tylko i wyłącznie na zysk. Wolą kupić słaby film za marne pieniądze i potem puszczać go w nieskończoność, a niemyślący ludzie go i tak obejrzą, bo przynajmniej nie trzeba się wysilić żeby coś zrozumieć. Dodatkowo w 1,5 godzinnym filmie walną 1 godzine reklam i zmanipulowany serwis informacyjny i są zadowoleni. Na tym polega prywatna telewizja.
Ok, ale tvn przynajmniej robi lepsze seriale niż polsat, bynajmniej moim zdaniem. Co prawda większość żywcem wzięta od usa'owych producentów, ale dobrze się ogląda, bo widać że się starają:)
A od dawna było wiadomo, że żeby mieć większy wybór co oglądać, tzreba zakupić coś więcej niż sam telewizor..