znakomity serial , w 2 dni ogladnolem caly 1 sezon polecam kazdemu kto nie ogladal jeszcze, najbardziej wciagajacy i ciekawy serial jaki ogladalem:)

CYBORG89

a ja w jeden bo inaczej bym nie usnal

MPD

Nie jestem tak dobry jak Wy, ale także ten serial niesamowicie mnie wciągnął i właśnie kończę oglądać pierwszą serię :)

MacManus

tak serial jest niesamowity:) ale jesli konczysz ogladac 1 serie to lepiej odrazu miej pod reka 2 sezon :P koniec 1 seri to dopiero polowa:)

użytkownik usunięty
CYBORG89

w ciągu jednego dnia obejrzałam 13 odcinków ;)
a wciągnął mnie już dawno...

CYBORG89

A teraz sobie wyobraźcie, że musiałem wytrzymać dawa miesiące bez tego serialu, bo była przerwa w emisji ;)

CYBORG89

hehe a ja jednego dnia obejrzalam 15 odcinkow to dopiero rekord hehe:D pzdr dla fanow PB:*

aniula

fajnie :) tylko gdzie można było je oglądnąć ? ( a ja przegapiłem :)))

mac_latawiec

na polsacie leci w niedziele o 29:D hehe

aniula

Z całym przekonaniem mogę stwierdzić że aktualny, 17 odcinek jest najlepszy z dotychczasowych 2 sezonu. Sporo zwrotów akcji i ciągłe napięcie, wrogowie stają się przyjaciółmi a dotychczasowi przyjaciele wrogami, wydaje się (nie ma 100% pewności :P) że wreszcie w ręce braci trafia materiał który może być punktem zwrotnym w próbie oczyszczenia Lincolna z zarzutów. Nie będę szczegółowo streszczać fabuły bo zepsuję zabawę. :)
Fani PB z pewnością znajdą w tym odcinku to co w serialu najlepsze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aniula

o qrka to wiem :) chodzi mi o drugi sezon :)

mac_latawiec

Może warto tu podyskutować o poprzednim i obecnym sezonie serialu, treści kolejnych odcinków, emisji w Polsacie, oglądalności a nie o twoich prywatnych problemach z "dorwaniem" 2 sezonu. Sugerowałbym żeby tego typu pytania kierować na priva.

Jancio

mam 26 odcinków tego serialu niezły

phil_anselmo

Co wynika z tego że masz 26 odcinków i że serial jest niezły?

Jancio

to pytanie do mnie czy do bobi879 ?
Jancio napisał :
Może warto tu podyskutować o poprzednim i obecnym sezonie serialu, treści kolejnych odcinków, emisji w Polsacie, oglądalności a nie o twoich prywatnych problemach z "dorwaniem" 2 sezonu. Sugerowałbym żeby tego typu pytania kierować na priva.
Ja się pytałem gdzie był emitowany a nie gdzie mogę go zassać

mac_latawiec

hehe a no chyba ze tak a to trzeba sciagac na wlasna reke:D hyh

CYBORG89

..i gdzie tu przyjemność z czekania na kolejne odcinki??..

.ok, film rozumiem, ale nie serial... .ja wolę jednak czekać cały tydzień na kolejne odcinki niż pochłaniać go na raz... .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
phil_anselmo

..a to odnośnie czego??..

diana6echo

ok, sa seriale ktore fajnie sie oglada z przerwami, ale prison break do nich nie nalezy. w pb caly czas cos sie dzieje. ja jak ogladalem 1 sezon na kompie to w 1 dzien obejzalem 10 odcinkow, a kolejne 12 w nastepny dzien. krotko mowiac to wciaga.

frugo07

..nadal mnie to nie przekonało.. . ale cóż.. idąc za przykładem amerykanów ludzie wolą się napchać i pęknąć-_-..

diana6echo

odkąd to słowo g... jest przekleństwem?