znakomity serial , w 2 dni ogladnolem caly 1 sezon polecam kazdemu kto nie ogladal jeszcze, najbardziej wciagajacy i ciekawy serial jaki ogladalem:)
Nie jestem tak dobry jak Wy, ale także ten serial niesamowicie mnie wciągnął i właśnie kończę oglądać pierwszą serię :)
tak serial jest niesamowity:) ale jesli konczysz ogladac 1 serie to lepiej odrazu miej pod reka 2 sezon :P koniec 1 seri to dopiero polowa:)
A teraz sobie wyobraźcie, że musiałem wytrzymać dawa miesiące bez tego serialu, bo była przerwa w emisji ;)
Z całym przekonaniem mogę stwierdzić że aktualny, 17 odcinek jest najlepszy z dotychczasowych 2 sezonu. Sporo zwrotów akcji i ciągłe napięcie, wrogowie stają się przyjaciółmi a dotychczasowi przyjaciele wrogami, wydaje się (nie ma 100% pewności :P) że wreszcie w ręce braci trafia materiał który może być punktem zwrotnym w próbie oczyszczenia Lincolna z zarzutów. Nie będę szczegółowo streszczać fabuły bo zepsuję zabawę. :)
Fani PB z pewnością znajdą w tym odcinku to co w serialu najlepsze.
Może warto tu podyskutować o poprzednim i obecnym sezonie serialu, treści kolejnych odcinków, emisji w Polsacie, oglądalności a nie o twoich prywatnych problemach z "dorwaniem" 2 sezonu. Sugerowałbym żeby tego typu pytania kierować na priva.
to pytanie do mnie czy do bobi879 ?
Jancio napisał :
Może warto tu podyskutować o poprzednim i obecnym sezonie serialu, treści kolejnych odcinków, emisji w Polsacie, oglądalności a nie o twoich prywatnych problemach z "dorwaniem" 2 sezonu. Sugerowałbym żeby tego typu pytania kierować na priva.
Ja się pytałem gdzie był emitowany a nie gdzie mogę go zassać
..i gdzie tu przyjemność z czekania na kolejne odcinki??..
.ok, film rozumiem, ale nie serial... .ja wolę jednak czekać cały tydzień na kolejne odcinki niż pochłaniać go na raz... .
ok, sa seriale ktore fajnie sie oglada z przerwami, ale prison break do nich nie nalezy. w pb caly czas cos sie dzieje. ja jak ogladalem 1 sezon na kompie to w 1 dzien obejzalem 10 odcinkow, a kolejne 12 w nastepny dzien. krotko mowiac to wciaga.
..nadal mnie to nie przekonało.. . ale cóż.. idąc za przykładem amerykanów ludzie wolą się napchać i pęknąć-_-..