W telewizji nie ma znowu takiej biedy, są poprostu programy które zawsze oglądam i chciałbym się dowiedzieć co WY oglądacie. Zapraszam ;)

użytkownik usunięty
Justyna_0288

Ja lubie oglądać "O co kaman?" ale także jestem fanem LP ;] Nie widziałem jak się nabijał z nich, za to z TH jak najbardziejj.

użytkownik usunięty
varixx

za Uwagą nie przepadamm... :/ chociarz od czasu do czasu można obejrzeć ;P

ja zawsze oglądam "Top Gear". bez dwóch zdań :).

użytkownik usunięty
bleeeeeeeeeeee

heheh ... a myślałem ze już nikt tego nie wymieni i sam bede musiał to zrobić :D. Jak dla mnie to pozycja obowiązkowa którą oglądam od zawsze i zawsze. Poprostu Clarkson, May i Chomiczek to jest to !!
Co najbardziej ci się spodobało ?

Pozdrawiammm

Na Discovery jak mam możliwość to zawsze obejrzę sobie 'Mythbusters" i "Śmieciowisko" albo jakoś tak to się nazywało.

Top Gear i pogromcy mitów, poza tym telewizji prawie nie oglądam - wole internet i kino :-)

kajakolol

ja zawsze oglądam mecze siatkówki na tv4 w soboty i niedziele :)

Jest tego niewiele: Kryminalni, Sędzia Anna Maria Wesołowska, Taniec z gwiazdami no i jakieś programy muzyczne, ale nic konkretnego.

Zazwyczaj mam czas na oglądanie TV między 16 a 20, czy w tym czasie można obejrzeć coś sensownego poza jakimiś wiadomościami;)

Zazwyczaj mam czas na oglądanie TV między 16 a 20, czy w tym czasie można obejrzeć coś sensownego poza jakimiś wiadomościami;)

Ja zawsze oglądam Fakty - codzienna rutyna zobaczyć tych wszystkich... wariatów. Z serialów to Magdę M i Kryminalnych, śledzę kolarskie wyścigi na EuroSporcie i dobre filmy na C+ i HBO :))) i to by było na tyle

użytkownik usunięty
Agucha

reklamy ...

poza tym to jeszcze "dom nie do poznania"

czasem zdarzy sie, ze oglądne coś innego ;)

Jako że temat jest ZAWSZE oglądam, to zawsze oglądam chyba tylko Kube Wojewódzkiego no i Mode na Sukces - nie przegapiłem ani jednego odcinak.

ikari

Zawsze oglądam
-Fakty
-Wojewódzkiego
-Boiling Points
-Uwaga

Absolutnie nie przypada mi do gustu Szymon Majewski Show. Jest za bardzo komercyjny i widac ile kasy tam tvn wkłada( ta scneografia, ciuchy, charakteryzacja, motaże tych filmów itp....), sam Majewski bez tego wszystkiego raczej się z Kubą nie równa. Wojewódzki ma (takie lub inne) słowa ( i gesty też:P) i potrafi nimi przyciągac i śmieszyć.

Ja pochlaniam programy Discovery i Discovery Science (o przeroznej tematyce). A oprocz tego oczywiscie genialne "Szkło kontaktowe" na TVN24 :)