Witam serdecznie wszystkich fanów!
Jestem wierną fanką tego serialu i postanowiłam jako jedna z organizatorek (jest nas 2) zorganizować pierwszy ogólnopolski zlot fanów serialu ndinz...
Jeszcze nie wiadomo czy będzie on oficjalny, ponieważ wysłałam pismo do produkcji i na razie nie mam odp. Kazali cierpliwie czekać więc czekam.
Ale pewna jestem jednego ze zlot napewno będzie w formie towarzyskiej. Jeżeli dostanę zgodę na przeprowadzenie oficjalnego zlotu to będzie jak najwięcej aktorów, spotkają się z fanami w jakiejś kafejce. Będzie dużo atrakcji, niespodzianek i niepowtarzalnych nagród. Sama myślę nad pomysłami.
Zlot byłby w Warszawie w 2 połowie sierpnia.
Trwałby minimum 3 dni. Noclegu jeśli ktoś nie ma (np. nie ma znajomości) to cos org. grupowo ze zniżką....
Zapraszam serdecznie wszystkich do zapisów. Na razie wszystkich ale jest ograniczona liczba miejsc, więc im szybciej sie ktoś zapisze tym lepiej.
Zapisy na 100% przyjmuję.
Jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące zlotu piszcie na adres : karinka-gigi@wp.pl lub karina-pat@o2.pl
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem. No i czekam na zapisy jak i również na pomysły.
Prosimy o podanie imienia ,nazwy miejscowości i wieku.
Serdecznie pozdrawiam
Główny organizator zlotu
Karina Jarosińska
P.S.: WIĘCEJ INFORMACJI JUZ WKRÓTCE :-)