co sadzicie o pierwszych 13-stu odcinkach jak mam nadzieje ze i wam przypadl do gustu ten seria-lik producenci zapewniaja ze gdzies w polowie marca tego roku rusza nastepne czesci tej histori kto niewidzial tego serialu to polecam warto zobaczyc

terk

hej, ja tez juz jestem po obejrzeniu pierwszych 13 odcinków i moge tylko napisać ze serial jest naprawde swietny, z tego co wiem to 14 odcinek ma byc 20 marca, sporo czasu jeszcze zostalo, nie zdawałam sobie sprawy ze ten serial jest az tak popularny w stanach jak troche poszperałam w necie to byłam w szoku ze jest az tyle stron www poswieconych temu serialowi, no i trudno sie dziwić ;)
ja równiez serial bardzo polecam:))

Sookie

Świetny serial zgadzam sie z Tobą:) ja jestem przy 16 odcinku i Michael Scofiel podona mi się coraz bardziej:)

terk

Szczerze mówiąc serial przynudza.
Obejrzałem prawie 10 odcinków i nadal mnie on nie ciekwi.

corkozak

Przynudza? :))))))) Dobre, dobre.
Obejrzałem cały pierwszy sezon i dotychczasowe odcinki drugiego i ani przez chwilę nie czułem się znudzony. Nie każdemu PB musi się podobać podobnie jak inne seriale np.Lost który "skasowałem" w swej pamięci po trzech pierwszych odcinkach.

terk

co sadzicie o pierwszych 38 odcinkach Pirson Break ?

MPD

Po pierwszym sezonie, i kulminacyjnej ucieczce z Fox River zastanawiałem się na ile autorom scenariusza wystarczy pomysłów by sprawnie pokierować akcją serialu w drugim sezonie. Chociaż drugi sezon minimalnie spuścił z tonu to jednak scenarzyści moim zdaniem wywiązali się ze swojej roli. Nie wiem czego możemy się spodziewać w trzeciej serii, na czym będzie oparta fabuła?!

terk

Serial jest poprostu nieziemski!!!!
Każdy kolejny odcinek dostarcza oglądającemu niesamowitych emocji,a napięcie rosnie z minuty na minutę. Już dawno nie oglądałam tak świetnego i rewelacyjnego serialu:)
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:)

terk

prison break to chyba najlepsze co moglo spotkac telewizje!!! jeden z fanow tego serialu trafnie powiedzial ze: "JESLI TELEWIZJA JEST JAK NARKOTYK TO PRISON BREAK TO CZYSTA KOKAINA"!!!! serial na miare oskara!!! z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki drugiego seasonu!!!

tomi8282

Nie oglądam. U mnie każdy w chacie czeka na niedziele (!). Nie będę oglądał.

terk

Boski...:-) To mówi samo przez się... a Wentworth Miller??? ehhh... ;-)

Balthamos

Boski facet a te tatuaże:):):) a te jego ciałko

terk

Jestem po pierwszym sezonie i serial jest na prawde wciagajacy.Wiele razy zaskakiwał mnie gdy myślałem,ze wiem co bedzie dalej.Generalnie to rewelacyjna fabuła i scenariusz, które nie pozwalaja na opuszczenie chocby jednego odcinka :)

Samael071

Paul Sheuring rozpoczął pracę nad 3 sezonem. Perypetie uciekinierów z Fox River najprawdopodobniej będą miały swoją kulminację w drugim sezonie a część głównych postaci serialu zostanie... "uśmiercona".

terk

Jeśli możesz to popraw proszę tytuł lub zgłoś to administratorom forum.
"Pirson Break"????? :-/

terk

Jeszcze tak dobrego serialu nie widziałam!!
obsada suuper (Wentworth Miller oczywiście), dobra akcja....
czego tu wiecej trzeba?? może tego że trzeba czekać aż tydzień aby go zopbaczyć w tv (to bez sensu).wiec zostaje tylko wysiadywanie godzinami przed komputerem:):):) Ale WATRO!
WCIĄGA!!

terk

WITAM

Prison Break ...:)
jest cool typowy film dla wiezniow :)

knapik100

Może coś bardziej twórczego z twoje strony poza tym żartobliwym tekstem jak z gg?

terk

ja moge powiedziec ze oglądam juz sezon drugi i nie spodziewałem sie czegos takiego ten serial jest boski. Gdy masz na pc 22 odcinki zaczynasz ogladac to nie da sie juz tego zatrzymac to wciąga jak narkotyki :D:D

goslo

mam do ciebie pytanko a raczej prośbe czy mógłbyś mi nagrać skazany na smierc sezon 2 bo ja ogladałem 22 odcinki z sezonu 1 i sa super najlepszy serial jaki chyba ogladałem tak mnie wciagnał ze musze ogladać sezon 2.
niesyety nie moge załatwic i mam prosbe do ciebie zebyś mi to nagrał i przesłał poczta oczywiscie zapłace za wysyłke tylko nie wiem jak mozemy sie skontaktować??napisz swoje gg na mój e-mail bobi879@wp.pl a moje gg-209349 oki??PLISSSSSS.

terk

heh:] ajj Pb to superancki film... m... dawno juz nie widzialm takiego filmu.. wciagnal mnie od 1 odcinka tak ze jednego dnia obejrzalam pietnascie odcinkow z malymi przerwami:D hyhy... dostarcza takich niesamowitych emocji.. i trzyma w napieciu do ostatniej chwili:]] no i oczywiscie nieziemska obsada..Wentworth Miller ahh.. boski <3 :** pozdr'OO dla fanow PB^^