co sadzicie o pierwszych 13-stu odcinkach jak mam nadzieje ze i wam przypadl do gustu ten seria-lik producenci zapewniaja ze gdzies w polowie marca tego roku rusza nastepne czesci tej histori kto niewidzial tego serialu to polecam warto zobaczyc
hej, ja tez juz jestem po obejrzeniu pierwszych 13 odcinków i moge tylko napisać ze serial jest naprawde swietny, z tego co wiem to 14 odcinek ma byc 20 marca, sporo czasu jeszcze zostalo, nie zdawałam sobie sprawy ze ten serial jest az tak popularny w stanach jak troche poszperałam w necie to byłam w szoku ze jest az tyle stron www poswieconych temu serialowi, no i trudno sie dziwić ;)
ja równiez serial bardzo polecam:))
Świetny serial zgadzam sie z Tobą:) ja jestem przy 16 odcinku i Michael Scofiel podona mi się coraz bardziej:)
Przynudza? :))))))) Dobre, dobre.
Obejrzałem cały pierwszy sezon i dotychczasowe odcinki drugiego i ani przez chwilę nie czułem się znudzony. Nie każdemu PB musi się podobać podobnie jak inne seriale np.Lost który "skasowałem" w swej pamięci po trzech pierwszych odcinkach.
Po pierwszym sezonie, i kulminacyjnej ucieczce z Fox River zastanawiałem się na ile autorom scenariusza wystarczy pomysłów by sprawnie pokierować akcją serialu w drugim sezonie. Chociaż drugi sezon minimalnie spuścił z tonu to jednak scenarzyści moim zdaniem wywiązali się ze swojej roli. Nie wiem czego możemy się spodziewać w trzeciej serii, na czym będzie oparta fabuła?!
Serial jest poprostu nieziemski!!!!
Każdy kolejny odcinek dostarcza oglądającemu niesamowitych emocji,a napięcie rosnie z minuty na minutę. Już dawno nie oglądałam tak świetnego i rewelacyjnego serialu:)
Pozdrawiam i zapraszam do siebie:)
prison break to chyba najlepsze co moglo spotkac telewizje!!! jeden z fanow tego serialu trafnie powiedzial ze: "JESLI TELEWIZJA JEST JAK NARKOTYK TO PRISON BREAK TO CZYSTA KOKAINA"!!!! serial na miare oskara!!! z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki drugiego seasonu!!!
Jestem po pierwszym sezonie i serial jest na prawde wciagajacy.Wiele razy zaskakiwał mnie gdy myślałem,ze wiem co bedzie dalej.Generalnie to rewelacyjna fabuła i scenariusz, które nie pozwalaja na opuszczenie chocby jednego odcinka :)
Paul Sheuring rozpoczął pracę nad 3 sezonem. Perypetie uciekinierów z Fox River najprawdopodobniej będą miały swoją kulminację w drugim sezonie a część głównych postaci serialu zostanie... "uśmiercona".
Jeszcze tak dobrego serialu nie widziałam!!
obsada suuper (Wentworth Miller oczywiście), dobra akcja....
czego tu wiecej trzeba?? może tego że trzeba czekać aż tydzień aby go zopbaczyć w tv (to bez sensu).wiec zostaje tylko wysiadywanie godzinami przed komputerem:):):) Ale WATRO!
WCIĄGA!!
ja moge powiedziec ze oglądam juz sezon drugi i nie spodziewałem sie czegos takiego ten serial jest boski. Gdy masz na pc 22 odcinki zaczynasz ogladac to nie da sie juz tego zatrzymac to wciąga jak narkotyki :D:D
mam do ciebie pytanko a raczej prośbe czy mógłbyś mi nagrać skazany na smierc sezon 2 bo ja ogladałem 22 odcinki z sezonu 1 i sa super najlepszy serial jaki chyba ogladałem tak mnie wciagnał ze musze ogladać sezon 2.
niesyety nie moge załatwic i mam prosbe do ciebie zebyś mi to nagrał i przesłał poczta oczywiscie zapłace za wysyłke tylko nie wiem jak mozemy sie skontaktować??napisz swoje gg na mój e-mail bobi879@wp.pl a moje gg-209349 oki??PLISSSSSS.
heh:] ajj Pb to superancki film... m... dawno juz nie widzialm takiego filmu.. wciagnal mnie od 1 odcinka tak ze jednego dnia obejrzalam pietnascie odcinkow z malymi przerwami:D hyhy... dostarcza takich niesamowitych emocji.. i trzyma w napieciu do ostatniej chwili:]] no i oczywiscie nieziemska obsada..Wentworth Miller ahh.. boski <3 :** pozdr'OO dla fanow PB^^