Szukam, ciekawych seriali takich jak: dr house, dowody zbrodni, z archiwum x.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
lolnikuse1

Skoro dr House, to może inny o tematyce medycznej? Grey's Anatomy Chirurdzy. Może nie mają tak ciekawych przypadków jak w dr House, ale też świetny jest.

blueberry_4

może tematyka inna, ale nie mniej interesujące:
-Kości
-Castle

zakrencona_

Nie w podobnej tematyce, ale według mnie te seriale warto obejrzeć Dexter, Trawka, Supernatural, Sześć stóp pod ziemią, Jerycho, Persons Unkown, Californication, Spartakus

EleanorRigby

Ja bym dorzucił jeszcze Lie to Me.

użytkownik usunięty
michal601

Zdecydowanie Lie to me. A z lżejszych Chuck.

lolnikuse1

"Millennium" koniecznie, "Six Feet Under" również koniecznie i jeszcze "HEX"
Poza tym ponoć niezłe jest "Dead Like Me" oraz "Więzy krwi". Niektórzy lubią "True Blood".
Kiedyś były też inne faktycznie świetne, ale w sieci raczej ich nie znajdziesz (chodzi mi o te starsze typu "Dr. Fitz"). Możesz też luknąć "Wilcze prawo", bo to jest super, ale to tylko 3 odcinki.

lolnikuse1

kyle xy

lolnikuse1

Na pewno Dexter i Breaking Bad.

lolnikuse1

Lubię seriale które podałeś, więc te mogą Ci się spodobać: bez śladu, krok od domu, ostry dyżur. Może później coś więcej mi się przypomni ;-)

lolnikuse1

Dextter, pacyfik, gotowe na wszystko - wydaje mi się że powinieneś zaznajomić się z tymi tytułami.

lolnikuse1

I może jeszcze taki znany, ale może niedoceniony/przeoczony przez Ciebie, więc wymienię "The Sopranos".

lolnikuse1

Ciekawe to: -Cuda -Painkiller Jane -Martwa strefa -Wzór -Zabójcze umysły -CSI -Dexter -Bez śladu -Krok od domu -Nie z tego świata -Zagubieni

lolnikuse1

Jeśli chcesz coś podobnego do X-Files to Fringe. Zaraz będzie 3 sezon, więc trochę masz do nadrobienia.

lolnikuse1

wejdź na stronę iitv.info tam masz masę różnych serialów i możesz je oglądać online. ;D

91paulina07

oczywiście *seriali :)

lolnikuse1

znajdz sobie Detox też jest dogre;P

użytkownik usunięty
lolnikuse1

"NIe z tego świata" :)