Wiem że przewinęło się to już w postach (chociażby http://www.filmweb.pl/UWAGA%21 %21,Nie,przegapcie%21%21,temat ,Topic,id=258773 ale pewnie znowu ktoś zapomni, a o tym filmie nie wolno ;) ABSOLUTNIE! proszę wszsytcy do TV oglądać!
pozdrawiam

klucznica

bravo i o to chodzi jutro zrobimy małą retrospekcję miłego oglądania i do zobaczonka

kante

podejrzewam że to będzie nawet dzisiaj :)
PS: Czy ktoś jeszcze nie oglądał Fight Club-u?????/ Nie sądzę ;)
dobrze że w TV dają, to nie będę sidika męczyć... :)
pozdrawiam

klucznica

nie przegapiłam:P:P

klucznica

Warto było obejrzeć jeszcze raz. Byłem na tym w kinie, ale to było dawno, więc film znów mnie zaskoczył.

Cypisek

to ciekawe. Dla mnie najlepsze są filmy, które można obejrzeć tylko raz - w znaczeniu tym, że kolejny raz nie ma sensu oglądać bo się już wie co jest na końcu. A przy niektórych filmach wiadomo to po pierwszych minutach, przy pierwszym oglądaniu :(
Wolę te "jednorazowe" - obejrzeć i zapamiętać. Do tych filmów należy (wg mnie oczywiście) właśnie Podziemny krąg...
pozdrawiam

klucznica

Bardzo rzadko zdarza mi się obejrzeć jakiś film dwa razy. Zakończenie "Podziemnego kręgu" oczywiście pamiętałem, ale za pierwszym razem nie zwracałem za bardzo uwagi na szczegóły. Dzięki temu film drugi raz mnie 'zaskoczył'.