Ostatnio oglądałem film na polsacie, nie wiem co mnie podkusiło bo nie lubię lektora, oraz tych reklam, które przerywają w ważnym momencie.
Że nie chciało mi się przełączać, byłem narażony na reklamy z Krzysztofem Ibiszem, i niestety moje prognozy się sprawdziły, przy każdej możliwej przerwie, leciała jego reklama z tym konkursem, 1 milion za sms.
Tragedia...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
daniel_m3

Oglądałeś "Gorączkę". Wczoraj. Tak jak ja. To ostatnie słowo, które napisałeś, pasuje idealnie do tych reklam z Krzysiem (że się tak wyrażę). Niestety, taki jest urok komercyjnej telewizji. Ale jeśli w tv pojawia się taka perełka jak "Gorączka", to jestem w stanie zdzierżyć "piękną buzię pana Krzysia" (przełączając na reklamach na COKOLWIEK INNEGO) i rekompensując to sobie podziwianiem najprawdopodobniej najwspanialszego duetu aktorskiego OBECNIE.

KKKW

No zgadłeś, kiedyś oglądałem to z napisami, a że wczoraj akurat w tych godzinach nie miałem nic do roboty, postanowiłem sobie przypomnieć jeden z tych najlepszych pojedynków aktorskich i zarazem chyba najbardziej przemyślanych filmów sensacyjnych.

A te reklamy z Krzysiem w roli głównej, który wygląda jak manekin z tą fryzurą i błyszczącą się twarzą, potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi, gdyby była to chociaż jakaś dziewczyna to jakoś bym te reklamy wytrzymał.