Ktoś ogląda, ktoś się interesuje, jaki wynik Waszym zdaniem? (właśnie był słupek Polaków)....
No... Ale za to Krzynówek śliczny jak zawsze. Mam do niego słabość sama nie wiem dlaczego. Mogłabym się nim zaopiekować :]
Wiecie co? Miałam kiedyś kolegę piłkarza, grał w Legii (juniorzy). Powiedział, że ci piłkarze czesto grają bez bielizny, ponieważ jest niewygodnie i zbyt gorąco. Nie wiem ile w tym prawdy, ale zawsze czekam na to, że jeden drugiemu owe porteczk przypadkiem ściągnie :p
Hmm, nie wiem czy byłoby tak fajnie. Kiedyś widziałam mecz, chyba jakiś puchar, jak Zidanowi przeciągnęła się chorągiewka z rożnego przez spodenki. W życiu nie widziałam czegoś podobnego, wyplatać się nie mógł :D
Żeby było na temat powiem jedynie, ze transmitowała to dwójka, tak, tak
Robie coś na kompie, bo wyłączyłem telewizor(mecz nudny jak flaki z olejem) aż tu nagle słyszę mojego ojca: "kuuuuuuuuuuuuuuuuurwa! rura!", włączam telewizor, patrzę, rzeczywiście słupek... ;D
No właśnie, jak pisałam, to był słupek... może i fajnie, ja tam bym się uśmiała, gdyby Finowie wygrali. Miałabym o czym trajkotać przez całą noc tutaj.
Mnie ogólnie piłka nożna nie pasjonuje, jeżeli już, to tylko takie "ważne" wydarzenia, kiedy np. gra Polska. Nie wspomnę o tym, kiedy gra Finlandia. A już nie wspomnę o tym, gdy gra Polska z Finlandią.
to dotyczyło tego fragmentu rzecz jasna:)
"Hmm, nie wiem czy byłoby tak fajnie. Kiedyś widziałam mecz, chyba jakiś puchar, jak Zidanowi przeciągnęła się chorągiewka z rożnego przez spodenki. W życiu nie widziałam czegoś podobnego, wyplatać się nie mógł :D
Żeby było na temat powiem jedynie, ze transmitowała to dwójka, tak, tak"
Zaznaczam ze nagranie moze w pewnych kregach uchodzic za niecenzuralne.
http://youtube.com/watch?v=iyACkBwut0g
"ci piłkarze czesto grają bez bielizny, ponieważ jest niewygodnie i zbyt gorąco"
dupa blada, jak się gra bez majtek, to wszystko "lata" :D i wtedy dopiero jest niewygodnie :P
spodenki mają podczepione majtki, ale są one z reguły za luźne i nie ma tego komfortu podczas biegania co w przypadku obcisłych slipów.
No i przynajmniej nic nie "wyskoczy" w szarpaninie lub przy wślizgu :P
Bogu dzięki, że w juniorach grałem w innym województwie, bo jeszcze z Legią trzeba byłoby grać...
Buziale dla juniorów Legii! Wolność ptakom!
I znowu remis. I znowu tylko 1 punkt. I znowu będę się denerwował podczas kolejnego meczu. Cholera mać :P