Ktoś ogląda, ktoś się interesuje, jaki wynik Waszym zdaniem? (właśnie był słupek Polaków)....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Yuffie___szajbnieta

Wyniki jaki jest każdy widzi. No ale...

CMok

A dupa z takim wynikiem, chciałam się pośmiać, a nie mam z czego :/
-z premierów za to mogę :]

Gejsza_Aeris

No... Ale za to Krzynówek śliczny jak zawsze. Mam do niego słabość sama nie wiem dlaczego. Mogłabym się nim zaopiekować :]

CMok

Wiecie co? Miałam kiedyś kolegę piłkarza, grał w Legii (juniorzy). Powiedział, że ci piłkarze czesto grają bez bielizny, ponieważ jest niewygodnie i zbyt gorąco. Nie wiem ile w tym prawdy, ale zawsze czekam na to, że jeden drugiemu owe porteczk przypadkiem ściągnie :p

Yuffie___szajbnieta

Hmm, nie wiem czy byłoby tak fajnie. Kiedyś widziałam mecz, chyba jakiś puchar, jak Zidanowi przeciągnęła się chorągiewka z rożnego przez spodenki. W życiu nie widziałam czegoś podobnego, wyplatać się nie mógł :D
Żeby było na temat powiem jedynie, ze transmitowała to dwójka, tak, tak

CMok

Robie coś na kompie, bo wyłączyłem telewizor(mecz nudny jak flaki z olejem) aż tu nagle słyszę mojego ojca: "kuuuuuuuuuuuuuuuuurwa! rura!", włączam telewizor, patrzę, rzeczywiście słupek... ;D

era

No właśnie, jak pisałam, to był słupek... może i fajnie, ja tam bym się uśmiała, gdyby Finowie wygrali. Miałabym o czym trajkotać przez całą noc tutaj.

era

Mnie ogólnie piłka nożna nie pasjonuje, jeżeli już, to tylko takie "ważne" wydarzenia, kiedy np. gra Polska. Nie wspomnę o tym, kiedy gra Finlandia. A już nie wspomnę o tym, gdy gra Polska z Finlandią.

era

nienawidzę, gdy piłka trafia w rurę :/

Rouquin

Chyba że potem od bramkarza przeciwnej drużyny się odbije i wpadnie ;P

CMok

ha!!! widziałem to, grał chyba (s)Real z resztą świata czy cuś takiego:)

kRis

to dotyczyło tego fragmentu rzecz jasna:)
"Hmm, nie wiem czy byłoby tak fajnie. Kiedyś widziałam mecz, chyba jakiś puchar, jak Zidanowi przeciągnęła się chorągiewka z rożnego przez spodenki. W życiu nie widziałam czegoś podobnego, wyplatać się nie mógł :D
Żeby było na temat powiem jedynie, ze transmitowała to dwójka, tak, tak"

Yuffie___szajbnieta

Zaznaczam ze nagranie moze w pewnych kregach uchodzic za niecenzuralne.

http://youtube.com/watch?v=iyACkBwut0g

Yuffie___szajbnieta

"ci piłkarze czesto grają bez bielizny, ponieważ jest niewygodnie i zbyt gorąco"
dupa blada, jak się gra bez majtek, to wszystko "lata" :D i wtedy dopiero jest niewygodnie :P
spodenki mają podczepione majtki, ale są one z reguły za luźne i nie ma tego komfortu podczas biegania co w przypadku obcisłych slipów.
No i przynajmniej nic nie "wyskoczy" w szarpaninie lub przy wślizgu :P

Bogu dzięki, że w juniorach grałem w innym województwie, bo jeszcze z Legią trzeba byłoby grać...

Buziale dla juniorów Legii! Wolność ptakom!

Yuffie___szajbnieta

I znowu remis. I znowu tylko 1 punkt. I znowu będę się denerwował podczas kolejnego meczu. Cholera mać :P

Chidder

no i dobrze przynajmniej beda emocje w pozostalych meczah