Polski South Park

użytkownik usunięty

Czytałam teraz w gazecie niedawno, ze ma wyjść polska animacja dla dorosłych w stylu south park. W necie nic na ten temat nie moge znaleźć, ale w tej gazecie to czytałam, ze już prawa do tego zakupiła tv4, a puszczą to w październiuku czy w listopadzie. Z racji tego, ze producenci nie chcą kopiować south parku, to nie bęxzie w nim naśmiewania się z Boga, polityków czy też gwiazd szklanego ekranu. Jedyną (?) wspołną cechą obu produkcji ma być to, ze głównymi bohaterami są czterej mali chłopcy ( w Polskiej wersji mają mieć po 8 lat, nie wiem, jak w amerykańskiej jest ... ) którzy chcą zawładnąć światem i nienawidzą dorosłych. Co do ostrych zwrotów, (wulgarnej mowy), to realizatorzy zapewniają, zę będą jej używać, tylko wtedy, keidy będzie to konieczne (np. gdy chłopcy usłyszą przekleństwo i będą rozstrząsać co to znaczy). Odcinki mają trwać po 20 minuti lecieć po 23 :P
Aha wiem, jeszcze, ze jeden z bohaterów to będzie taki zielony chłopaczek, który ciężko kontaktuje, bo jest ... martwy ...

Może ktoś słyszał coś więcej? Co w ogóle sądzicie o tym pomyśle. Czy nasza rodzima kreskówka sprosta amerykańskiemu pierwozorowi ?

Chyba o to Ci chodzi. Niestety nie widziałam tej bajki, bo nie mam TV4.
Ale uwielbiam South Park i bardzo bym chciała tą bajkę obejrzec
http://www.audience.pl/telewizja/wiadomosci/4583

użytkownik usunięty

tak beznadziejne, że szkoda gadać..
TV4 puściłbym jakiś dobry program albo film bo ta produkcja nic z sobą nie reprezentuje: nie śmieszne, żałosne teksty, mało kontrowersyjne, momentami niesmaczne - strata czasu.

Zgadzam się - totalnie beznadziejna kreskówka, na dodatek zerżnięta z "South Parku". I jeszcze odbierają nam co tydzień jeden odcinek "Latającego Cyrku Monty Pythona" żeby puścić to badziewie...

użytkownik usunięty
strongoku

no niestety tak to już bywa...

Serial ,o którym mówisz to "Włatcy Móch"

rafiki90

Ten serial nazywa się "Włatcy móch", o ile mi wiadomo. Obejrzałam raz, i już więcej nie mam zamiaru oglądać. Wyjątkowo kiepska i nieudana podróbka słynnego South Parku. Polakom niestety pod tym względem nie wyszło...

tak tak W.M.= kiepska kreska fatalne dialogi zero pomyslu na smieszne tematy-ogladalem np:odcinek w ktorym chlopaki nie wiedzialy co to je tampon i co to takiego.Caly odcinek prawie o tym zrobili Brawo!!

argonauci

Dla bajka naprawdę niezła, daleko jej do amerykańskiego south parku ale fajnie że wymyślili coś o polskich realiach. Na odcinku o tamponie zwijałam się ze śmiechu, według mnie był świetny! tylko szkoda że pikują niektóre dialogi.
;)