Czytałam teraz w gazecie niedawno, ze ma wyjść polska animacja dla dorosłych w stylu south park. W necie nic na ten temat nie moge znaleźć, ale w tej gazecie to czytałam, ze już prawa do tego zakupiła tv4, a puszczą to w październiuku czy w listopadzie. Z racji tego, ze producenci nie chcą kopiować south parku, to nie bęxzie w nim naśmiewania się z Boga, polityków czy też gwiazd szklanego ekranu. Jedyną (?) wspołną cechą obu produkcji ma być to, ze głównymi bohaterami są czterej mali chłopcy ( w Polskiej wersji mają mieć po 8 lat, nie wiem, jak w amerykańskiej jest ... ) którzy chcą zawładnąć światem i nienawidzą dorosłych. Co do ostrych zwrotów, (wulgarnej mowy), to realizatorzy zapewniają, zę będą jej używać, tylko wtedy, keidy będzie to konieczne (np. gdy chłopcy usłyszą przekleństwo i będą rozstrząsać co to znaczy). Odcinki mają trwać po 20 minuti lecieć po 23 :P
Aha wiem, jeszcze, ze jeden z bohaterów to będzie taki zielony chłopaczek, który ciężko kontaktuje, bo jest ... martwy ...
Może ktoś słyszał coś więcej? Co w ogóle sądzicie o tym pomyśle. Czy nasza rodzima kreskówka sprosta amerykańskiemu pierwozorowi ?
Chyba o to Ci chodzi. Niestety nie widziałam tej bajki, bo nie mam TV4.
Ale uwielbiam South Park i bardzo bym chciała tą bajkę obejrzec
http://www.audience.pl/telewizja/wiadomosci/4583
tak beznadziejne, że szkoda gadać..
TV4 puściłbym jakiś dobry program albo film bo ta produkcja nic z sobą nie reprezentuje: nie śmieszne, żałosne teksty, mało kontrowersyjne, momentami niesmaczne - strata czasu.
Zgadzam się - totalnie beznadziejna kreskówka, na dodatek zerżnięta z "South Parku". I jeszcze odbierają nam co tydzień jeden odcinek "Latającego Cyrku Monty Pythona" żeby puścić to badziewie...
Ten serial nazywa się "Włatcy móch", o ile mi wiadomo. Obejrzałam raz, i już więcej nie mam zamiaru oglądać. Wyjątkowo kiepska i nieudana podróbka słynnego South Parku. Polakom niestety pod tym względem nie wyszło...
tak tak W.M.= kiepska kreska fatalne dialogi zero pomyslu na smieszne tematy-ogladalem np:odcinek w ktorym chlopaki nie wiedzialy co to je tampon i co to takiego.Caly odcinek prawie o tym zrobili Brawo!!