Oglądałam już dużo, szukam czegoś co mogłabym oglądać wraz z siostrą na odległość (wspólne gawędzenie o odcinkach :)). Ogólnie oglądałyśmy już: "Jak poznałem waszą matkę", "Teoria wielkiego podrywu", "Supernatural", "Dwóch i pół", "Medium", "Modern family", "Różowe lata 70" i jeszcze pewnie kilka, których w tym momencie nie zdołam sobie przypomnieć. Czy może nam ktoś jakiś ciekawy serial/seriale polecić? Będziemy bardzo wdzięczne. :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
melaninja

Seriali jest dużo, powiedz jaki gatunek was interesuje, lata produkcji, ilość odcinków?

Thorgal1982

Najbardziej komediowe, od 2000 roku do obecnego roku i ze sporą ilością sezonów. :) Jeśli trzeba więcej konkretów to dopiszę. :)

melaninja

Powyżej roku 2000 z komediowych lubię - "Dwie spłukane dziewczyny", "Mam na imię Earl" oraz "Castle (nie jest to serial komediowy, ale jest w nim sporo zabawnych momentów.

Zdecydowanie wolę jednak seriale komediowe sprzed 2000 roku - "Przyjaciele", "Wszyscy kochają Raymonda", "Allo allo", "Co ludzie powiedzą", Pan wzywał (vel dzwonił) milordzie?", "Hotel Zacisze".

Z nie-komediowych polecam - "Rzym", "Sherlock", "Zagubieni", "Tudorowie", "Californication" no i oczywiście wszystkie science-fiction (o ile ta tematyka cię interesuje).

melaninja

Muminki

melaninja

Najlepszy jest M.D. House, polecam również Pod kopułą jak lubisz katastroficzne :).