Kiedyś, bardzo dawno temu, kiedy byłem jeszcze dzieciakiem w telewizji o późnej porze, nie mam teraz pojęcia na jakim to było kanale, może MTV leciały dwa seriale.
- Jeden z nich opowiadał o grupie nastolatków zamkniętych w szkole, którzy musieli sprzątać tereny wokół niej i samą ją ze śmieci i tym podobnych. Jakaś resocjalizacja. Jeden z bohaterów potrafił przewidzieć przyszłość, otóż przewidział, że za parę chwil drzwi szkoły zostaną zniszczone przez woźnego czy też przełożonego danej grupy, który będzie chciał ich wszystkich zabić. Szybko powiedział to całej reszcie, niestety nikt nie wziął jego słów na poważnie przez co zginęli. Po chwili jednak czas się cofnął i tak było w kółko.. Pamiętam odcinek w którym owy bohater przespał się z prześliczną sąsiadką o blond włosach, jednak na koniec odcinka kiedy wyszedł z jej domu i obejrzał się, na progu stała starsza babcia. Otóż miał też umiejętności widzieć ludzi młodziej niż byli w rzeczywistości, albo po prostu był na dragach.
Byłbym wdzięczny za pomoc w odnalezieniu tej produkcji, była świetna i teraz cały czas siedzi mi w głowie. Nieważne jakie frazy wpisuję w wyszukiwarkę nie potrafię go znaleźć.
- Drugi serial widziałem w mniejszości, a w zasadzie jedyne co pamiętam, to że była dosyć spora grupa ludzi, możliwe, że byli to stróże prawa, którzy wybierali się na wypady do miasta i mordowali zombie, wampiry, wilkołaki i tym podobne stwory. Wszystko było przyprawione rasistowskimi żartami, sexem i brutalnością.
Pozdrawiam i liczę na pomoc <3

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
SzakulFirsty

Pierwszy serial to Misfits

vikaro

Tak, to to, dziękuję. Ooo nawet nie pamiętałem, że gra tam Ramsay Bolton z Gry o Tron :3

SzakulFirsty

serio? tylko teraz zauważyłam

vikaro

:D

SzakulFirsty

To czasem nie jest ten 2 serial ? ;) http://m.filmweb.pl/serial/Dolina+nieumar%C5%82ych-2011-621276

vanessk144

Zgadza się. Wielkie dzięki <3