Cześć, ostatnio wziąłem się za oglądanie anime/serialu animowanego ,,Legenda Korry''. Last airbander był świetny, świetna historia, świetnie napisani bohaterowie i tak dalej. Po 1 sezonie nieźle się napaliłem, potem 2-3-4 i koniec. I poszukuje podobnego serialu właśnie do The legend of Korra. Mam tylko parę spostrzeżeń. Po pierwsze, polubiłem ten serial za bohaterów. Głównie Mako, więc i takich bohaterów oczekuje. Po drugie (dośc niechętnie o tym mówie) Uwziął mnie wątek miłosny pomiedzy Korrą a Mako. Też coś takiego chciałbym zobaczyć (tylko że zamiast to że się zakochują w 1 sezonie, potem zrywają itd. Wolę żeby więź była budowana przez dość długi czas, jak w Legendzie Aanga) I po trzecie, nie chciałbym doświadczyć tak złego zakończenia jak w Legendzie Korry, po prostu mnie nie uwziął. Wiem że się nieźle rozpisałem, aczkolwiek to są moje wymagania. Będe bardzo/bardzo wdzięczny jeżeli podsuniecie mi jakąs fajną propozycje. Głównie chodzi mi o seriale animowane prosto z USA (ale anime także mogą być).
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.