Czy wie ktos kiedy dokładniej bedzie puszczony 3 sezon w polsacie z góry dzieki
Etam serial nie jest zły. Widziałem owiele gorsze. Zresztą każdy lubi to co lubi ale nazywanie czegość gównem to chyba przesada.
Pozdrawiam.
A oglądałeś kiedyś ten serial z polskim lektorem? Stricte komedia, mozna się uśmiać.
Twięrdzę że to gówno bo przesadzają. Ten cały pierwszy sezon był ok, ale co za duzo to nie zdrowo, ile mozna? Czy chcą pobić modę na sukces? Sorry, ale ja nie mam miejszej oceny niż 1. Już kolejny sezon w tym grają, Miller i spółka, kiedyś trzeba zmienić klub, a jak nie to na bruk...
No pierwsze dwa oglądałem właśnie z polskim lektorem i jakoś nie widziałem powodów by się śmiać.
A co do sezonów to mnie się pierwszy podobał tak sobie ws. sam pomysł intrygujący ale wykonanie i inne rzeczy troszke rozczarowujące. Mnie osobiście (naj)bardziej podobał się sezon drugi. A co się tyczy długości to weźmy choćby moje ukochane 24. Mamy juz sześc sezonów i wszystkie trzymają formę. Więc nie wiem w czym problem - "co za duzo to niezdrowo"?. Ale przecież od przybydku głowa nie boli;) Bo to przecież oczywiste, że jak coś zyska dużą popularność i oglądalnośc to producenci nie pozwolą tak szybko nam o tym zapomnieć.
Pozdrawiam.
Pierwsza seria była wspaniała, lecz akcje odwalane przez rodzeństwo w drugiej to już przeginka....Na szczęście istnieje jeszcze LOST który oprócz sezonu drugiego po prostu niszczy :)
POSIADAM CAłY 3 SEZON - JESLI JEST KTOS ZAINTERESOWANY?
Więcej szczegółów na:
GADU-GADU: 2765627
E-MAIL: divx-dvd@o2.pl