LOST
po 1.Naveen Andrews ;]
po 2.mam sentyment do tego serialu
po 3.w prison break denerwuje mnie to:
-no to uciekamy
-dawaj!
-cholera, jednak się nie uda
-ucienknijmy!
-dajesz
-choleraaaaaa...
:P
W LOST więcej się dzieje
po 4.bohaterowie LOSTa są śmieszniejsi ;]
po 5.Dziaaaaaak! :P
A moim zdaniem Prison Break - i znacznie więcej się dzieje, i wszystko jest dramatyczniejsze, i bohaterowie ciekawsi i bardziej niejednoznaczni. Prison Break ma u mnie 10, Lost 9.
Stawiam na to, że takie tematy nie znudziły się tylko osobom, które są na filmwebie góra tydzień. I czy wy naprawdę nie znacie innych seriali?
Oba seriale lubię...od nie dawna oglądam PB, dużo akcji się tam dzieje a Lost to już trochę oglądam...trudno wybrać. Na dzień dzisiejszy wolę Lost, a może jeśli jeszcze trochę pooglądam PB to zdanie mi się zmieni?
Oba seriale lubię...trudno wybrać...PB od nie dawna oglądam a Lost to już trzeci sezon. Na dzień dzisiejszy to wolę Lost a może jeśli więcej oglądne PB to zdanie mi się zmieni? Kto wie;p
PRISON BREAK:
1. tematyka więzienna
2. T-Bag :D
3. Haywire - bo wariaci są COOL ;]
4. tatuaże Scottfielda ;]
5. Stormare i Tunney
6. LOST jest nuuuuuuuudny jak z flaki z olejem, a same widoki nie skłonią mnie do oglądania kolejnych odcinków..
Stawiam na Prison Break. Jest lepszy od LOSTA. Ale Skazany na śmierć nie jest lepszy od LOSTa, tylko od Zagubionych.
Mam nadzieje, że zauważycie różnice.
FANI SKAZANEGO NA ŚMIERĆ I ZAGUBIONYCH TO NIE FANI PRISON BREAKa I LOSTa!
Ale bardzo dobry jak na amerykański serial:) trzeba przyznać, że nawet im wyszło. Lost też nieźle zrobiony, przyjemnie było usiąść przed tv i oglądnąć.
O widze że sa jeszce ludzie co pamiętaja Twin Peak!! To był dopiero serial!!
Ale jak by się przyjzał z bliska to Lost duzo ściągnął z Twin Peaks!! I być mioże dlatego tez jest COOL!!
Pb jest bardziej spektakularny za to Losci maja typowe dla siebie "schizki";) prawdziwy fan seriali musi ogladac oba, tak naprawde to kazdy z nich rulez w swojej kategorii...
"ja wolę ,,Prison Break"-bo opowiada co jest w stanie zrobić człowiek dla bliskiej mu osobie"
Cieszę się ogromnie tym poświęceniem, jednak zauważ, ile to się przy tym prawa łamie? ;]
W "Loście" jest dziesiątki takich sytuacji i to bez trupów, ani łamania prawa ;p
ja myslalem kiedys ze wole prison break ale ostatnio sobie uswiadomilem ze jednak lost jest lepszy spytacie sie w czym ?? we wszytskim np aktorzy krajobrazy
A ja własnie niewiem lubie Zagubionych i Skazanego na Śmierć i mam dylemat bo teraz na AxN dokladnie od dzisiaj jest 3 seria LOst i o tej samej godzinie co Skazany wiec chyba bede ogladała LOst na reklamach.Bo zreszta na Polsacie sa strasznie długie
A ja na nic nie stawiam. Pobijam rekord, będę jedynym człowiekiem, który nie obejżał ani jednego odcinka "Skazany na śmierć" i "Zagubieni". Jestem z siebie dumny. Swoją drogą jak coś jest reklamowane 24 godziny na dobę jeszcze przed premierą, to można się zniechęcić. Ogólnie nie lubię telewizji... Przez nią kino umiera.
Lost :P nie tylko krajobrazy. postaci jest więcej, tajemnic, akcji. Relacje międzyludzkie. różnorodność. wszytsko czego brakuje PB. Choć Skazany na śmierć też dobry serial.. mimo to pozostane wierna pierwszemu, ktory kazal mi siedziec po nocach z dvd :P i Sawyerowi:D
I Lost i Prison Break są cool . Ale teraz się zastanuwmy kogo wolimy Josha Holowaya czy Wentwotha Millera ?? xD xD
powiem szczerze ze niewiem bo Skazany na Smierc jest super wogule niezly scenariusz a do Losta sie przyzwyczailem ;) bo ogladalem kazdy odcinek
''Lost'' i ''Prison Break'' to super seriale. Ale osobiście stawiam na ''Prison Break''. W ''Zagubionych'' jest wiele nie wyjaśnionych wątków, co strasznie wkurza ( przynajmiej mnie ). Tak więc mam nadzieję, że będzie jeszcze kilka serii ''Skazanego na śmierć'' i oczywiście pozdrawiam fanów tego serialu.