Hej. Skoro wiesz wszystko... chętnie skorzystam. Szukam, niestety bezowocnie, pewnego filmu, który widziałem dawno temu ale za nic w świecie nie moge przypomniec sobie jego tytulu - pewnie dlatego moje poszukiwania są skazane na niepowodzenie. Był to horror si fi. Fabuła- jak ja pamiętam- Była taka: dwójka skazańców przylatuje na ziemię aby w celu darowania kary wykonać pewną misję. Mają dostać się do opuszczonego, podziemnego kompleksu i wydostać z niego pewną rzecz, która jest zamknięta w jakimś, powiedzmy - skarbcu. Oczywiście wszytko idzie nie tak, ich statek doznaje awarii i ładują nie tam gdzie mieli, kompleks jest pełen pułapek i ludzi, którzy strzegą jego tajemnicy, ponieważ oczywiście nic nie jest takie jak przedstawiono na początku. Finalnie okazuje się, że tym, czego tak poszukiwali jest sam diabeł, którego wypuszczają i który albo ucieka albo ich zabija- nie pamiętam. Ogólnie film baaaardzo mi się podobał i polecam go każdemu fanowi si - fi, problem w tym że nie wiem jak się nazywa. Będę wdzięczny za wskazówkę. Nie chce zaprowadzić Cię na manowce ale być może był to film Kanadyjski - ale tylko być moze, wydaje mi sie także, że był z początku lat 2000. Mimo prob, nie udało mi się to znaleźć. Pozdrawiam i oczekuje niecierpliwie na wynik.