Witam.
Jestem tu od jakiegoś czasu i dopiero wczoraj wpadłem na to, że mogę Was zapytać o tytuł serialu. Kilka lat temu na jednym z kanałów TVP1, TVP2, Polsat (nie wiem, na którym) leciał serial, który mnie wbił w fotel. Nie oglądałem wielu odnicków, w zasadzie było to od przypadku do przypadku, nie widziałem też pierwszego odcinka, ale wiem (bo później kilkakrotnie była o tym mowa), co mniej więcej się wydarzyło.
Główny bohater pojechał na lotniko wraz ze swoją kobietą. Pożegnali się czule i facet odleciał. W sprawie służbowej albo innej, to zresztą nieistotne. Kilka dni później przyleciał (albo kilka tygodni póxniej). Kobieta miała czekać na lotnisku, ale jej nie było. Zdziwił się, ale postanowił wrócić taryfą do domu. W tym czasie (tego nie jestem pewien) dzwonił też na jej numer, ale cały czas wyskakiwał komunikat: "nie ma tagiego numeru". Gdy przyjechał pod dom, okazało się, że klucze do domu nie pasują. Potem nie wiem, jak się akcja rozwinęła, w każdym razie jego kobieta go nie poznawała. Pojechał do matki, ta też go nie poznała. Zgubił chyba też wszystkie dokumenty. Co to za serial?
Wiem, że za całą tą sprawą kryli się wysoko postawieni ludzie w USA. Ktoś go ścigał, i w ogóle gość miał wiele przygód. W każdym razie fabuła wgniatała w fotel. Drzwi do domu nie pasują, nie ponzaje cię rodzina. Kurde, dobre kino to było.
Czy wie ktoś co to za serial??
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Przepraszam za błędy w poprzednim komentarzu. Tam u góry miało być napisane, rzecz jasna, "klucze do domu nie pasują", a nie "drzwi do domu nie pasują" ;-)
Pozdrawiam.