użytkownik usunięty

Wpiszcie programy na Mtv,które lubicie i te,które nie lubicie.

*Naznaczeni - To moim zdaniem najlepszy program na Mtv.Bardziej pasował by do kanału o sportach ekstremalnych ale do Mtv też pasuje.Fajnie jest popatrzeć jak zawodowcy i amatorzy coś sobie ranią.Nie jest to przyjemne ale można się czegoś nauczyć.Zawsze zakładajcie ochraniacze.

*Jackass i Dirty Sanchez - Kiedy pierwszy raz to zobaczylem myślałem,że umrę ze śmiechu.Są naprawdę zabawni chociaż Jackass mają na koncie dwa dobre filmy pełnometrażowe a Sanchez jeden niewypał.

*Ren & Stimpy,Przerysowani i inne kreskówki - też są świetne chociaż brakuje mi Beavisa i Buttheada,mogli by też puścić Bobbykontra wapniaki.

*Pimp My Ride - też jeden z najlepszych,chociaż powtórki zaczynają mnie wkurzać.Muszę przyznać,że na tuiningu najlepiej znają się Amerykanie,samochody przerobione przez Anglików były nie fajne.

*Pięść mistrza Zen - Też jest śmieszny ale jak każdy inny robiony pod Jackass.

To były ulubione a teraz te które nie trawię:

*Supersłodkie urodziny - Jego nie lubię najbardziej.Pokazuje jak rozpuszczone bachory mają pełno kasy i wszystko wydają na bezsensowne przyjęcia urodzinowe aby pokazać,że stać ich na wszystko.Potrafią naet wydać 500 tys$.To są takie przyszłe Paris Hilton.

*Wszelkie programy randkowe - chyba tylko Wanna Come In obleci reszta już obleciana.

*Giganci - nie śmieszą mnie wogóle.Może nie rozumiem tego humoru albo poprostu są nie śmieszni.

*Making The Band - Jak można stwożyć zespół za pomocą kasy? Nie lubię P.Diddiego bo ma pełno szmalu i dzięki niemu zdobywa rozgłos.

*Wspaniałe życie - aż strach pomyśleć na co te "dzieci Hollywood" wydają pieniądze.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

Naznaczeni
Przerysowani
Happy Tree Friends
Strutter
Pimp my(face) ride :P

Kris006

Lubię/kocham/uwielbiam:
-Pięść Mistrza Zen - Wymiotka
-Date My Mom - Fajne
-Supersłodkie urodziny - Lubię pooglądać tych zarozumiałych,przemądrzałych i obrzydliwie bogatych szesnastkoców ;D
-My Own - Fajnyy!
-Naznaczeni - Syte
-Strutter - Boski! :D

Nie lubię/nienawidzę/nie znoszę:
-South Parku
-Pimp My Ride
-Zakochaj się w Tili Tequili - Beznadzieja?!

Chyba tyle ;] A tych programów,co tu nie wymieniłam w ogóle to po prostu nic do nich nie mam.

..ja lubię jak na mtv (music television) puszczają teledyski - a to zdarza się raz na ruski rok.. .

diana6echo

Jakto "raz na ruski rok" ?? przeciez caly czas puszczaja.. tzn, nie caly czas, od ok. 14 sa juz te wszystkie programy, ale wczesniej leca teledyski caly czas, albo np."Mastermix" i tam tez teledysk puszczaja...

Strutter jest najlepszy wybija sie ponad przecietnosc tej politycznie poprawnej stacji.

minowy

South Park - na tak

A oglądał ktoś polską edycje Penetratorów.

PS. Cieszę się że w polskim MTV jak nie mogą puszczać teledysków to pojawia się więcej polskiej produkcji programów.