Ramówka TVP2

użytkownik usunięty

Jakiś rok temu cieszyłem się że po latach rozpoczeto emisję "Gliniarza i prokuratora" wyemitowano te 5 sezonów i myślałem że koniec i dadzą coś nowego.Myliłem sie jednak.Rzopoczeto ponowną emisję od 1 odcinka.Obecnie nie wiem już po raz który ten serial leci w TVP2.Cóż od lutego znów będzie można go ogladać od początku , to samo ze Statkiem Miłosci i Doktor Queen.
Ja się zastanawiam co się dzieje z tą telwizją publiczną jak już robi powtórki z powtórek.No a gdyby widz nie miał dosyć są jeszcze takie szlagiery jak :"Świeta wojna" taa skończyła się już jakieś lata temu ale wciąż w ramówce jest powtarzana i katowana , co jeszcze ? No niezapominajmy o "Złotopolskich" którzy stanowią filar obecnej ramówki , tez chyba ich od poczatku nie tak dawno nadawano , ja się pytam po co !? Czy nie ma lepszych zapchajdziur niż te tasiemce ?! No dobra mamy jeszcze Barwy nieszcześcia , Na dobre i na złe , kociueszk też chyba jeszcze jest powtarzany no i M jak Mydłosć.Same powtórki , kicz , tandeta , normalnie szmata nie ramówka , dobre kino się zdarza , no ale 1 w nocy , pora tylko dla nietoperzy , miasteczko twin peaks obecnie będzie powtarzane ale o 3 w nocy !!! Rekord głupoty pobity , widać że ten co za ramówkę odpowiada po raz kolejny udowadnia że nie wie co emitować a zapycha jedynie czas antenowy :/