Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.

arisu

wie ktoś z kąd mzna ściągnąć jakieś reklamy

Radzivill

Właśnie się dowiedziałem, że pare dni temu szanowny (nowow)twór KRRiT zabronił wyświetlania reklamy Heyah z Czerwonym Kapturkiem. Powód? Dzieci źle mogą odebrać to nieoczekiwane zakończenie "bajki". Chodzi o to, że dziecko nie spodziewa się tak brutalnego końca historyjki i to może wypaczyć ich psychikię, czy coś takiego.

Teraz moja opinia: po wszystkich filmach i bajkach, gdzie dziecko może się spodziewać przemocy wtedy kiedy ona być powinna (???) to reklama Kapturka na pewno wyrządzi im wiele szkody. Dla mnie porąbane...

shere_khan

Mnie również podoba się reklama kapturka oraz Plusa z tym kabaretem Mumio-są w dechę. Ale oprócz tego to również podoba mi się reklama Bamboocha, Sprite(z pragnieniem), Mentosa z owieczkami, zlepki sportów Reeboka oraz nuteli z muzyczką "Glorious" i Nestle z tą dziewczyną która się bawiła laleczką voo-doo swojego narzyczonego=)

Radzivill

Taki temat już założyłem pare miesięcy wcześniej :)

Radzivill

Reklamy Heyah z wajchą no i oczywiście Kapturkiem ;). Poza tym reklama Plusa: "ja słyszałem, że macie jakiś taki... jakiś taki.. mix" i bamboocha. A najbardziej mnie wkurzają reklamy przeróżnych kosmetyków ujędrniające, intensywnie nawilżające i z olejkiem jojoba, a także Vanisha.

Co do Kapturka to wiadomo było, że ktoś się do niego przyczepi...

_zz

Rzeczywiście z Purem to totalne dno, ale jeszcze gorsze są reklamy Tesco, np. z tym dywanem. Tam to już wysiadam :)

Dobra była reklama jakiegoś batona... Gościu się rozciąga przy samochodzie, a podbiega drugi (z dredami jak się nie mylę) i spycha jego Porshe :)

_zz

Kosmetyki ujędrniające i nawilżające to pół biedy. Najlepsze są kosmetyki i proszki do prania, które zawierają jakieś "inteligentne cząsteczki". Hmm, chyba te cząsteczki są bardziej inteligentne od twórców niektórych reklam...

Radzivill

Podobała mi się pierwsza wersja reklamy Heyah z Czerwonym Kapturkiem. Bardzo mnie zaskoczyła za pierwszym razem. Szkoda, że KRRiT już się w to wmieszała, bo może powstałyby następne reklamy z tej serii, z bohaterami innych bajek.

Nie podobają mi się reklamy Sprite'a. Sorry, nie łapię.

misza_10

Sprite jest fajny :) Mi sie w tym kapturku chyba ten Wodecki nie podoba...Ale za to fajne są reklamy w gazetach i na bilboardach z Heyah.Z rozjechana zabą jest fajne :)

Radzivill

Uważam że najbardziej denną i bezsensowną reklamą jest zachęta do kupowania "dżemu z biedronki"
Denne, głupie i do kitu.
Nie podoba mi się też seria reklam z Kubą Wojewódzkim. Są głupie i mało orginalne...
Chcę również wyrazić dysaprobatę reklamy "Czerwony Kapturek Heyah" wybacznie, ale ta reklama jest chyba przeznaczona dla debili:/

NastyGirl

I tu błąd - ta reklama jest przeznaczona dla ludzi z poczuciem humoru

Radzivill

Pierwsza myśl? Reklamy heyah, oni zawsze mają fajne reklamy :P Swojego czasu podobało mi się 'kopytko' ale pozostałe z tej serii były wg. trochę denne. Najgorsze reklamy? Jak kogoś oblewają czymś i chwila potem... ooo... plamy nie ma! Nie możliwe!!!

Radzivill

Reklama która leciała tylko przed maratonem w multikinie juz niestety nie leci a w telewizji jej nigdy nie widziałam:/ Chodzi o reklame Nescafe " Wiec otworz oczy odzyskaj wzrok uwolnij mysli , zrob pierwszy krok" . Rewelacyjnas i optymistyczna , nie jakas głupawa w stylu Heyah reklama Nutelli tez jest swietna moja przyjaciółka sie zakochała w tym chłopakczu:D ta to ma pomysły:):)