Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.
Właśnie się dowiedziałem, że pare dni temu szanowny (nowow)twór KRRiT zabronił wyświetlania reklamy Heyah z Czerwonym Kapturkiem. Powód? Dzieci źle mogą odebrać to nieoczekiwane zakończenie "bajki". Chodzi o to, że dziecko nie spodziewa się tak brutalnego końca historyjki i to może wypaczyć ich psychikię, czy coś takiego.
Teraz moja opinia: po wszystkich filmach i bajkach, gdzie dziecko może się spodziewać przemocy wtedy kiedy ona być powinna (???) to reklama Kapturka na pewno wyrządzi im wiele szkody. Dla mnie porąbane...
Mnie również podoba się reklama kapturka oraz Plusa z tym kabaretem Mumio-są w dechę. Ale oprócz tego to również podoba mi się reklama Bamboocha, Sprite(z pragnieniem), Mentosa z owieczkami, zlepki sportów Reeboka oraz nuteli z muzyczką "Glorious" i Nestle z tą dziewczyną która się bawiła laleczką voo-doo swojego narzyczonego=)
Reklamy Heyah z wajchą no i oczywiście Kapturkiem ;). Poza tym reklama Plusa: "ja słyszałem, że macie jakiś taki... jakiś taki.. mix" i bamboocha. A najbardziej mnie wkurzają reklamy przeróżnych kosmetyków ujędrniające, intensywnie nawilżające i z olejkiem jojoba, a także Vanisha.
Co do Kapturka to wiadomo było, że ktoś się do niego przyczepi...
Rzeczywiście z Purem to totalne dno, ale jeszcze gorsze są reklamy Tesco, np. z tym dywanem. Tam to już wysiadam :)
Dobra była reklama jakiegoś batona... Gościu się rozciąga przy samochodzie, a podbiega drugi (z dredami jak się nie mylę) i spycha jego Porshe :)
Kosmetyki ujędrniające i nawilżające to pół biedy. Najlepsze są kosmetyki i proszki do prania, które zawierają jakieś "inteligentne cząsteczki". Hmm, chyba te cząsteczki są bardziej inteligentne od twórców niektórych reklam...
Podobała mi się pierwsza wersja reklamy Heyah z Czerwonym Kapturkiem. Bardzo mnie zaskoczyła za pierwszym razem. Szkoda, że KRRiT już się w to wmieszała, bo może powstałyby następne reklamy z tej serii, z bohaterami innych bajek.
Nie podobają mi się reklamy Sprite'a. Sorry, nie łapię.
Sprite jest fajny :) Mi sie w tym kapturku chyba ten Wodecki nie podoba...Ale za to fajne są reklamy w gazetach i na bilboardach z Heyah.Z rozjechana zabą jest fajne :)
Uważam że najbardziej denną i bezsensowną reklamą jest zachęta do kupowania "dżemu z biedronki"
Denne, głupie i do kitu.
Nie podoba mi się też seria reklam z Kubą Wojewódzkim. Są głupie i mało orginalne...
Chcę również wyrazić dysaprobatę reklamy "Czerwony Kapturek Heyah" wybacznie, ale ta reklama jest chyba przeznaczona dla debili:/
Pierwsza myśl? Reklamy heyah, oni zawsze mają fajne reklamy :P Swojego czasu podobało mi się 'kopytko' ale pozostałe z tej serii były wg. trochę denne. Najgorsze reklamy? Jak kogoś oblewają czymś i chwila potem... ooo... plamy nie ma! Nie możliwe!!!
Reklama która leciała tylko przed maratonem w multikinie juz niestety nie leci a w telewizji jej nigdy nie widziałam:/ Chodzi o reklame Nescafe " Wiec otworz oczy odzyskaj wzrok uwolnij mysli , zrob pierwszy krok" . Rewelacyjnas i optymistyczna , nie jakas głupawa w stylu Heyah reklama Nutelli tez jest swietna moja przyjaciółka sie zakochała w tym chłopakczu:D ta to ma pomysły:):)