Nie wydaje się wam że Polsat bardzo szybko się rozwija?Coraz częściej premiery telewizyjne, lepsze moim zdaniem filmy, więcej transmisji sportowych, a przede wszystkim mniej reklam w czasie filmów.To moim zdaniem
spowoduje że więcej ludzi zacznie oglądać ten program.Wam też sie tak wydaje czy to tylko moje wrażenia?
Mniej reklam w czasie filmów? To by dopiero oznaczało rewolucję ;)
Polsatu od jakiegoś czasu praktycznie nie oglądałem. Jednak niedawno skusiłem się, żeby odświeżyć sobie Nietykalnych, bo nie mam tego filmu w kolekcji. I to był błąd... Długaśne bloki reklamowe wpieprzali w pół sceny, niszcząc ich dramaturgię (a wystarczało poczekać kilkanaście sekund i dać reklamy w bardziej odpowiednim momencie). Do tego puścili jakiś zasrany telesklep. Wkurzałem się ostro i postanowiłem, że Polszmaty już więcej nie będę oglądał...
...premiery telewizyjne kiepskich filmów mnie nie interesują...
...dla mnie to dalej ta sama nędza co TVN...
Mniej reklam?? To chyba jakiś "rzarćik". Wcdzoraj oglądałem sobie "Szklanką po łapkach". Ani to premiera, ani jakieś arcydzieło, jednak pierwszy blog reklamowy zniechęcił mnie do czegokolwiek. Kupa.
Fakt czasami potrafią walnąć więcej reklam niż samego filmu ale to już nie zdarza się tak często jak kiedyś.
..jeśli chodzi o ramówkę Polastu - na głowę biją tvn, który jaja sobie robi z widzów dają non stop powtórki albo starych filmów akcji z ich przebrzmiałymi gwiazdami, albo wciskają tandetne programy z tańcami w tle i promują gwiazdeczki jednego sezonu-_-.. .ale co ja będę o tym pisać, skoro zagorzali przeciwnicy Polsatu nie oglądają go i nie mają pojęcia, że ta stacja naprawdę się zmieniła na lepsze... ..
Czytając to może zmienią zdanie i zaczną polsat oglądać.Byłoby to z pożytkiem dla nich bo polsat w porównaniu z tvenem jest dużo lepszą stacją.
..programowo - reklamy nadal mogą dobić :P.. .ale to i tak lepiej niż np na TVP1 - człowiek czekał na kolejny odcinek HEROES a tu nagle opóźnienie i morda kaczyńskiego na całym ekranie ;/... ..
wprowadzili "licznik" odliczający czas do rozpoczęcia filmu. w zamierzeniu pomysłodawców miało to zapewne spowodować mimowolne napięcie u widza. fakt jednak, ze film puszczają na czas. a to, ze zaraz po tytule dają 15min reklamowek to juz inna historia.
Chyba jednak nie jest mniej. Biorę do ręki program telewizyjny i przykład- poniedziałek-Wydział zabójstw;czas trwania:112, koniec filmu 23:50. Daje nam to 58 min. reklam w tym oczywiście Lotto. Dzień kolejny-Parasol bezpieczeństwa;88;koniec o 23.Krótki film to jedynie 32min reklam. Dzień kolejny- Wygrane marzenia;100;start o 20:55 (reszta 21), koniec 23:10, no ino 35. Itak dalej i tak dalej...
TVN nie lepszy- w piątek na WP dali jedynie 65 min. reklam! Brawo!
Obie stacje siebie warte, tak reklamami jak i programem. Pozostaje TVP Kultura. Tam i filmy dobre i reklam nie ma. Polecam choć żadnego innego TVP nie oglądam.
Nie wydaje mi się. Mniej reklam?! Kiedyś była reklama, potem "polecamy" i puszczali spowrotem film. Teraz jest reklama, polecamy, znowu reklama, a dopiero potem film, którego już mi sie nie chce oglądać bo zacząłem robić coś innego... Jeszcze żeby to było coś ciekawego... Jeśli juz coś ogladam w TV to zazwyczaj na TVP (zawsze po 22...), na Polsacie i TVN oglądam filmy jedynie jak mi się bardzo nudzi...
A mi się wydaje, że nie. Solorz zaczyna podlizywać dupę politykom. Więc Polsat dołącza do kółka politycznego TVP. Amen.
Rewolucja to chyba za duże słowo. ...ale trzeba przyznać, że w Polsacie coś się ruszyło -> nowe filmy (choć bardzo słabe), seriale (tutaj wygląda to nieziemsko lepiej: "Prison Break" i moje ulubione "Gotowe na wszystko") sport także można spotkać (F1, Siatkówka), ...a co do reklam. Było ich dużo, jest i będzie i nie ma co tu szukać dziury w całym. Ogólnie Polsat wypada dla mnie jako pozytywna stacja, szkoda tylko, że nie ma to nic wspólnego z dobrym kinem :/
P.S.> TVN to przeżytek! Kiedy to ja oglądałem tam jakiś film......? I don't know! :D
"Ogólnie Polsat wypada dla mnie jako pozytywna stacja, szkoda tylko, że nie ma to nic wspólnego z dobrym kinem :/" A jakie to niby dobre kino ma byc w TV? Rzuc tak z setke tytułów! A przy okazji pomysl, ze kazda z czterech najwiekszych stacji (tvn, tvp1 i 2, polsat) emituje min. 500 filmow rocznie czyli wychodzi 2000. Gdyby dodalo sie inne stacje wyszloby rocznie cos kolo 5000 tys. moze. Znasz tyle dobrych filmow????