Nie wydaje się wam że Polsat bardzo szybko się rozwija?Coraz częściej premiery telewizyjne, lepsze moim zdaniem filmy, więcej transmisji sportowych, a przede wszystkim mniej reklam w czasie filmów.To moim zdaniem
spowoduje że więcej ludzi zacznie oglądać ten program.Wam też sie tak wydaje czy to tylko moje wrażenia?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Dante_22

Mniej reklam w czasie filmów? To by dopiero oznaczało rewolucję ;)
Polsatu od jakiegoś czasu praktycznie nie oglądałem. Jednak niedawno skusiłem się, żeby odświeżyć sobie Nietykalnych, bo nie mam tego filmu w kolekcji. I to był błąd... Długaśne bloki reklamowe wpieprzali w pół sceny, niszcząc ich dramaturgię (a wystarczało poczekać kilkanaście sekund i dać reklamy w bardziej odpowiednim momencie). Do tego puścili jakiś zasrany telesklep. Wkurzałem się ostro i postanowiłem, że Polszmaty już więcej nie będę oglądał...

Dante_22

...premiery telewizyjne kiepskich filmów mnie nie interesują...
...dla mnie to dalej ta sama nędza co TVN...

Dante_22

Mniej reklam?? To chyba jakiś "rzarćik". Wcdzoraj oglądałem sobie "Szklanką po łapkach". Ani to premiera, ani jakieś arcydzieło, jednak pierwszy blog reklamowy zniechęcił mnie do czegokolwiek. Kupa.

Dante_22

Fakt czasami potrafią walnąć więcej reklam niż samego filmu ale to już nie zdarza się tak często jak kiedyś.

Dante_22

..jeśli chodzi o ramówkę Polastu - na głowę biją tvn, który jaja sobie robi z widzów dają non stop powtórki albo starych filmów akcji z ich przebrzmiałymi gwiazdami, albo wciskają tandetne programy z tańcami w tle i promują gwiazdeczki jednego sezonu-_-.. .ale co ja będę o tym pisać, skoro zagorzali przeciwnicy Polsatu nie oglądają go i nie mają pojęcia, że ta stacja naprawdę się zmieniła na lepsze... ..

Dante_22

Czytając to może zmienią zdanie i zaczną polsat oglądać.Byłoby to z pożytkiem dla nich bo polsat w porównaniu z tvenem jest dużo lepszą stacją.

Dante_22

..programowo - reklamy nadal mogą dobić :P.. .ale to i tak lepiej niż np na TVP1 - człowiek czekał na kolejny odcinek HEROES a tu nagle opóźnienie i morda kaczyńskiego na całym ekranie ;/... ..

Dante_22

no i wspaniałe LOTTO

Dante_22

Nie ma zadnej rewolucji. Po raz dziesiaty te same filmy i sezony Gotowych na wszysko

Dante_22

wprowadzili "licznik" odliczający czas do rozpoczęcia filmu. w zamierzeniu pomysłodawców miało to zapewne spowodować mimowolne napięcie u widza. fakt jednak, ze film puszczają na czas. a to, ze zaraz po tytule dają 15min reklamowek to juz inna historia.

Dante_22

A ja sądzę że reklam jest dużo mniej niż kiedyś i .

Dante_22

Chyba jednak nie jest mniej. Biorę do ręki program telewizyjny i przykład- poniedziałek-Wydział zabójstw;czas trwania:112, koniec filmu 23:50. Daje nam to 58 min. reklam w tym oczywiście Lotto. Dzień kolejny-Parasol bezpieczeństwa;88;koniec o 23.Krótki film to jedynie 32min reklam. Dzień kolejny- Wygrane marzenia;100;start o 20:55 (reszta 21), koniec 23:10, no ino 35. Itak dalej i tak dalej...
TVN nie lepszy- w piątek na WP dali jedynie 65 min. reklam! Brawo!
Obie stacje siebie warte, tak reklamami jak i programem. Pozostaje TVP Kultura. Tam i filmy dobre i reklam nie ma. Polecam choć żadnego innego TVP nie oglądam.

Dante_22

Nie wydaje mi się. Mniej reklam?! Kiedyś była reklama, potem "polecamy" i puszczali spowrotem film. Teraz jest reklama, polecamy, znowu reklama, a dopiero potem film, którego już mi sie nie chce oglądać bo zacząłem robić coś innego... Jeszcze żeby to było coś ciekawego... Jeśli juz coś ogladam w TV to zazwyczaj na TVP (zawsze po 22...), na Polsacie i TVN oglądam filmy jedynie jak mi się bardzo nudzi...

Dante_22

A mi się wydaje, że nie. Solorz zaczyna podlizywać dupę politykom. Więc Polsat dołącza do kółka politycznego TVP. Amen.

Dante_22

Rewolucja to chyba za duże słowo. ...ale trzeba przyznać, że w Polsacie coś się ruszyło -> nowe filmy (choć bardzo słabe), seriale (tutaj wygląda to nieziemsko lepiej: "Prison Break" i moje ulubione "Gotowe na wszystko") sport także można spotkać (F1, Siatkówka), ...a co do reklam. Było ich dużo, jest i będzie i nie ma co tu szukać dziury w całym. Ogólnie Polsat wypada dla mnie jako pozytywna stacja, szkoda tylko, że nie ma to nic wspólnego z dobrym kinem :/
P.S.> TVN to przeżytek! Kiedy to ja oglądałem tam jakiś film......? I don't know! :D

kAMSON

"Ogólnie Polsat wypada dla mnie jako pozytywna stacja, szkoda tylko, że nie ma to nic wspólnego z dobrym kinem :/" A jakie to niby dobre kino ma byc w TV? Rzuc tak z setke tytułów! A przy okazji pomysl, ze kazda z czterech najwiekszych stacji (tvn, tvp1 i 2, polsat) emituje min. 500 filmow rocznie czyli wychodzi 2000. Gdyby dodalo sie inne stacje wyszloby rocznie cos kolo 5000 tys. moze. Znasz tyle dobrych filmow????