Każdego kto uważa Rodzinę Soprano serialem wszech czasów proszę o wpis w tym temacie i na moim blogu.
Na pewno świetny serial, nie przeczę:) Pamiętam jak czekałam cały tydzień na kolejny odcinek:P Teraz jest trochę lepiej jak lecą 2 odcinki pod rząd:) Podoba mi się sposób przedstawienia "Rodziny" i ich problemy, które często odbiegają od przestępczego światka.
Tak, genialny serial. Ja całe szczęście w ogóle nie muszę czekać na odcinki bo mam na DVD wszystkie serie. Polecam taki zakup każdemu.
Wiem, że można było w kiosku też kupować, tylko że płytka zawierała bodajże 2 czy 3 odcinki, a ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy, no i nie mam kasy żeby kupić sobie taki ładny pakiecik.. Więc na razie zostane przy tv:)
OCZYWIŚCIE! Rodzina Soprano jest najlepszą rzeczą, któa telewizji mogła się przytrafić. Realistyczny serial jakiego nigdy wcześniej nie było, pozbawiony głupich amerykanizmów, oklepanych schematów i hollywoodzkiego stylu. Tam wszystko dzieje się jak naprawdę.
Zgadzam się. Tylko jak widać niestety ludzie dzisiaj wolą oglądać Skazanego na śmierć albo Lost zamiast Rodziny Soprano któraj jest ,,trochę'' trudniejsza w odbiorze. Dlatego apeluję: nie patrzeć na ranking Filmweb seriali.
http://www.plejada.pl/3,3079,news,1,1,50_najlepszych_seriali_wszech_czasow,artyk ul.html
Ten ranking jest jhuż lepszy, chociaż też mu daleko do doskonałości.
Fajny serial ale nie wiem o co tam chodzi :P
Oglądałem tydzień temu 1 odcinek,fajny ale nie czaje o co chodzi ;D
To może jeszcze zależy który sezon ogladasz:P Bo ogólnie to chyba jeden z seriali gdzie naprawdę wiadomo o co chodzi :P
Tak,to jest najlepszy serial jaki oglądałem w swoim dosyć długim życiu.Inne
seriale szybko mnie zanudzały,bo miały plotkarski charakter lub nie wnosiły
nic nowego .W chwili obecnej oglądam tylko ten serial.