Jako, że zbliża się sesja poszukuje jakiegoś nowego serialu. Byle nie taki o tematyce science fiction , czy
ukazujący trupy w stylu Bones.
Dodam, że obejrzałam już :
Gotowe na wszystko, Chirurgów, Sex w wielkim miescie, Pogode na miłosc, 90210, Dowody zbrodni i Plotkary 3 sezony.
Co polecacie ?
Oglądałam wszystkie wymienione przez Ciebie seriale, co prawda 90210 i PnM nie obejrzałam w całości. Jeśli lubisz tajemnice i intrygi to może Pretty Little Liars (dla mnie na początku przypominał ,, Gotowe na wszystko" dla nastolatek), The Lying Game, Ringer albo Revenge, jeśli nie, to może Glee (świetne piosenki) albo Hart of Dixie. Przeczytaj sobie opisy może Ci się coś spodoba. Science fiction nie, a seriale fantasy lubisz?
Pretty Little Liars i Hart of Dixie mi się nie spodobało.
The Lying Game strasznie dziecinne.
Szukam czegos w stylu Chirurgów, czy Pogody na miłosc.
Fantasy odpadaja, a ich teraz chyba najwiecej.
Czytałam juz sporo opisów, probowałam oglądac Housa, albo Breaking Bad, ale nie wiem, czy urzekną mnie tak jak wspomniane wczesniej Greys Anatomy, czy One tree hill.
Joan z Arkadii, z polskich Magda M, Prawo Agaty, 39 i pół. Polskie seriale wcale nie są takie kiepskie (przynajmniej nie wszystkie i nie na początku). Tak naprawdę to wszyscy hejtują polskie seriale bo są nierealistyczne, a oglądają amerykańskie, które też są przejaskrawione (choćby i chirurdzy i odcinek, gdzie trafiają ranni z walki o TARDIS- rażące żerowanie na nerdowskich stereotypach i pokazanie nerdowskiego stylu życia za zły).