Wreszcie ziściło się marzenie wielu osób o tym by ponownie zobaczyć ten kultowy serial.Emisja pierwszego odcinka nastąpi 5.05.2007 roku na kanale drugim TVP o godzinie ... 01:25 (!!!!) pora jak zwykle skandaliczna ale co zrobić taką mamy polską telewizję. :(
P.S.Niestety pora emisji będzie stała , odcinek drugi zotsanie wyemitowany o godzinie 01:20 W NOCY.
Źródło : telemagazyn.
cóż...oglądało się polskie siatkarki i siatkarzy o 3 w nocy, to i 'Twin Peaksa' o wpół do drugiej jakoś przeżyję...najwyżej będę chodził "do tyłu" przez 2 dni w tygodniu,,,a na debilizm Rady Programowej TVP lekarstwa nie ma i w najbliższej przyszłości nie będzie...
Nie jest zbyt ciekawa? Jest do dupy... fajnie że jak ktos pracuje to może sobie pozwolić na obejrzenie, ale wkońcu wcześniej muszą puścić 40 innych seriali.
Ehh, jakie to typowe dla TVP - co najlepsze zostawiają dla lunatyków. Ale już powinniśmy zdążyć się do tego przyzwyczaić. Czasami zastanawiam się czy program układa ktoś, kto po prostu bardzo nie lubi ambitnego kina lub choć odrobinę odbiegającego "standardami" od "Ja wam pokażę". Smutne to...
wow a przed serialem film "Zabić Sekala". Jeden z moich ulubionych polskich filmów.Jakże się cieszę !
Ja czekałem na Twin Peaks ale sie nie doczekałem wiec teraz mam juz wszystkie odcinki na płytach i tyle. Bez łaski TVP.
Ja mam dawno za sobą jedną taką "serię" na płytach, ale stwierdzam, że po kilka odcinków dziennie i efekt lekkiego oszołomienia następnego dnia rano to jednak nie to samo co niecierpliwe oczekiwanie kolejnego odcinka w TV. Nawet jeśli o tej porze :/
REWELACJA!!! co prawda lepiej jak by puścili o tej porze ale w środku tygodnia, bo w soboty zdarza mi się pić, a nie przed Tv siedzieć... ale i tak jest dobrze!
mi taka godzina odpowiada! pozdrawiam nocnych marków!