Widziałem zwiastuny, np. ten: http://youtube.com/watch?v=4_g2azchGj4&mode=related&search= Fantastycznie się ten serial zapowiadał, wielka szkoda, że przerwano jego transmisję. Jednak nie o to mi chodzi... Może mi ktoś powiedzieć jak to jest? Można przeczytać, że zakończyli serial na 3 odcinkach, ale ja znalazłem 7 odcinków i nie sądzę by był to fake. Więc ile jest w końcu tych epizodów, bo na każdej stronie pisze co innego. Poza tym mam pytanie: Czy to się jakoś sensownie kończy?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Albertino

Trzy odcinki puścili w TV. A potem jak zobaczyli, że oglądalność słaba, resztę odcinków puścili tylko w internecie. I do ściągnięcia są od 4 do 7 odcinka tzw. WEBRIPy (słaba jakość). Tak było również w przypadku "Black Donnellys".

Beznickowy

Dobrze, ale kończy się to jakoś sensownie, bo o to mi głównie w moim pytaniu chodziło :/

Albertino

Nie wiem. Nie oglądałem, ale chyba nie. Bo oni planowali więcej tych odcinków nakręcić, więc sezonu nie skończyli. Radzę Ci nie oglądać, bo ja mam doświadczenie z "The Black Donnellys" (było 12 odcinków i 14. specjalny, a 13 już nie zapodali). Tylko wkurzyć się można. A "TBD" to naprawdę zarąbisty serial... był :(

PS: Zamierzasz oglądać "The Sarah Connor Chronicles"? Związane z Terminatorem. A masz go w ulubionych.

Beznickowy

Wielka szkoda, bo "Smith" zapowiadał się cudownie :( Zakichana CBS :/ Już nie mogliby tego zakończyć, ciężko było wydać kasę na jeszcze trzy epizody. Fajnie zapowiadał się też "Raines" z Goldblumem, ale oczywiście go nie dokończyli również... Widocznie te seriale są za mądre na amerykańskich widzów. Dlatego wolę stacje płatne, bo jak oni sezon zaczynają to przynajmniej go kończą.

"Terminatora" mam w ulubionych, ale widziałem zwiastuny "Sarah Connor Chronicles" i to jest jakaś żenada. Po pierwsze - zero nowych pomysłów (znów biedną Sarę ściga Terminator), po drugie - obsada dobrana koszmarnie (ten Terminator straszny i aktorsko jakiś nie za bardzo się na swoją postać nadający), Sarah Connor to nie Sarah Connor, a tego Johna pominę milczeniem.
Nie wydaje mi się by było to warte oglądania.

Beznickowy

Tu znajdziesz wszystkie odcinki Smith

http://thepiratebay.org/torrent/5181662

Napisy znajdziesz na napiprojekt