Jak wyzej szukam serialu. Lecial kiedys tj. lata 90 na niemieckim Cartoon Network. Byla to bajka mysle dla troszke starszych dzieci o rybie detektywie. Mial plaszcz i kapelusz, pamietam ze byla taka ryba kusicielka ze tak to ujme:-P moze ktos cos skojarzy po tak nielicznych informacjach:-D
Haha chyba prostszego tytulu nie moglo byc:-P
Bo jak zakladali kablowke u moich rodzicow to akurat ten byl tylko po niemiecku i jako malolata bylam zmuszona tak go ogladac:-D
A ja byłem zmuszony oglądać twój schludny ryj.
Pod każdym postem w każdym temacie.
Dopóki nie usunęłaś swojej mordy z avataru.
A moze jakas inwencja tworcza z twojej strony bo wiesz to co piszesz jest juz nudne ...
Ryj, morda co jeszcze dodasz...
Chcesz mnie obrazic wal smialo ale bedziesz mial wszystko blokowane...
Chcesz mnie sprowokowac zeby sie z kims poklocic to powiem ci nic z tego, jestesmy na innym poziomie "dzieciuchu"
Popatrz w lustro to czasem pomaga a zakladam ze o wiele bardziej sie przestraszysz niz patrzac na mnie
Swoja strona poszukaj jakiegos specjalisty, zolte papiery masz murowane..
A powoem Ci ze przyznam Ci racje. Ten koles ewidentnie ma cos z glowa. No coz i tacy sie trafia. Szkoda tylko ze nie popatrzy na siebie a smutki i zyciowe porazki przelewa w swoje wypociny obrazajac kogos.
Masz cos jeszcze wrzesniu konstruktywnego do powiedzenia. Zero inwencji tworczej. Dzieci w przedszkolu maja o wiele bogatsze slownictwo od ciebie.
Trudny przypadek . Faktycznie . Dobra masz rację . Ale Rahim podejrzewam to twój idol ? Podpisujesz się jego ksywką i obrażasz ludzi na forum . Myslisz , że tego by chciał ? Wątpię . Czyli robisz z niego totalnego śmiecia i z artysty robisz pośmiewisko . Taki z ciebie fan ? Tego właśnie chcesz , aby inni go tak właśnie zapamiętali ?
Nie robię z Rahima śmiecia i żadnego pośmiewiska.
To, że jestem jego fanem to jedno.
A to, że mówię innym co myślę np takiej ninie to drugie.
Mam własne zdanie i prawo mówić , że jej morda jest ochydna.
No widzisz. Ja też lubie Rahima tak naprawdę . Uwielbiam też Rycha . Może nie jesteśmy przyjaciółmi , ale sami wiemy co nam chłopaki przekazują . O Ninie pisałeś już 100 razy . Po co jej dokuczasz ? Nic ci złego nie zrobiła i myślę abyś dał już spokój dziewczynie . Mam ze 30 ich płyt . Nawet dam ci je w prezencie , bo mi leżą , ale zostaw Ninę . Proszę .
Zgadza się. 100 razy pisałem już o ninie dlatego , że za każdym razem w jaki temat nie wszedłem prawie, w co co drugim poście wszędzie był jej przegnity syfiasty ryj do podziwiania.
Ale usunęła swoją mordę i sprawa załatwiona.
Rahim . Tak naprawdę to widzę , że potrafisz być ok . Piszesz poprawną polszczyzną i naprawdę wcale może nie jesteś złym gościem . Mam do Ciebie jedno prywatne pytanko , ale nie chcę na publicznym tu pisać przy wszystkich . Zaproś mnie do znajomych i zadam Ci tylko jedno pytanie , a może pogadamy . A jeżeli Ci nie przypasuje to mnie usuniesz i tyle . Jedno pytanie , myślę , że Cię zainteresuje .