Dobra... Jestem zrozpaczona i dlatego zdecydowałam sie to napisać. Od 1 miesiąca szukam nazwy pewnego serialu wyswietlanego kiedys na tvp1 lub 2. Było to albo w 2001, 2002 lub w 2003 roku. Mało z tego serialu pamiętam no może to że wiara chodziła tam ubrana jak w średniowieczu i chodziło o to ze taki gościu trup wstawał o północy a za dnia był koścmi [dodam takze ze był dość przystojny] xD Było to wyświetlane w godzinach porannych od około 7 do 9 Wiem ze to brzmi dziwnie ale inaczej powiedzieć nie umiem ...
Byłabym bardzo wdzieczna jakby ktoś mi powiedział jak to sie ten serial nazywał. Mam nadzieje ze w końcu znajde jego nazwe. Z góry bardzo bardzo dziękuje :*
Ok. 7 rano by dawali seriale s-f to trochę dziwne, prędzej bym uwierzył że na tvp2 ok. 3 w nocy był serial o gościu który robił pompki. A ten trup był kośćmi do gry czy takimi ze szkieletu ?
tak... wszystko co pamietam to, to że było to romansidło, chodzili ubrani jak w średniowieczu (cos w stylu napompowanych spódnic i gości z długimi włosami) A ten gościu był trupem [kośćmi, szkieletem] i wstawał z trumny o północy chyba...
Rysiek z KLANU jak wstaje rano jeździć taksówą też taki szkieleciak jest (zwłaszacza od czasu jak mu Grażynka do Irlnadii za pielęgniarę pojechała, a Bożenka się pod blokiem z Malcolmem całowała) - to o ten serial chodzi? :)
heh raczej nie... bo ten serial o ktory mi chodzi to przestali juz emitować na antenie. A szkielet to ja pisałam w dosłownym znaczeniu. I ddatkowo to taka gościarka tam przyjechała do tego miasta i poznała tego gościa-szkieleta [bo odwiedziła ten kościół w którym leżał w nocy i zobaczyła jak ten "szkielet" otwiera trumne i jest człowiekem] i możliwe ze potem byli razem ... xD Wiem ze to wszystko dziwnie brzmi...