Poszukuję jakiegoś fajne serialu do oglądania. Liczę na waszą pomoc może jest coś fajnego czego jeszcze nie widziałem. Podzielcie się tym co oglądacie. Co jest najfajniejsze. Z góry dzięki. :P

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
greyson

jak to, nie wiesz co jest najfajniejsze? Nie wiesz, że Lost i Prison break?
Na dalekim wschodzie mieszkałeś czy jak?

'Detektyw Monk' jest świetny- podziwiam tego aktora. serial i śmieszny, i kryminalny, i wzruszający miejscami. też strona psychologiczna jest bardzo ciekawa- rozgryść reguły świata, postrzeganego przez głównego bohatera. lubie też 'nocny kurs', 'boston public', 'veronice mars', 'szkołę przetrwania', 'prison break'.

greyson

Byś chociaż napisał czego nie oglądałeś, a tak to dupa zimna.
Pomijając fakt, iż Czarownica ma rację, to warto obejrzeć choćby Dexter'a czy The Wire.

greyson

otóż co oglądałem:
Dexter, Prison Break, Supernatural,Detektyw Monk, 6 Stóp pod Ziemią, Tajemnice Smallville, One Tree Hill, Friends, Gilmore Girls, Reaper, Knight Rieder, The Office US, Friday Night Lights, 4400, Day Break, Hidden Palms, Malcolm in the midell, Halm Real, Gossip Girl, Dead Zone, Kyle XY, Veronica Mars, The O.C, Lucky Louie, Entourage. i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam
Za Lost'ami nieprzepadam. To co ciekawego zapodacie

greyson

Nie wiem czy to te klimaty, ale może Californication?

użytkownik usunięty
greyson

oooo! ładna lista. Ja seriali nie oglądam ani Lostów ani Prison brejków ale na twojej liście brakuje Miasteczka Twin Peaks. A ja to akurat widziałam. Fajne :P

greyson

tylko Prison Break i wszelkie CSI Kryminalne Zagadki (Las Vegas, Miami, Nowego Yorku)!

greyson

Najlepsze są: Chirurdzy, CSI:Miami, Dwóch i Pół. ;P

Ms_Sunshine

ja jestem na etapie "Battlestar galactica" wciaga mnie strasznie...wlaśnie ładuje 3 sezon, bo 2 tak sie skonczyl kiedy Gaius usypia na biurku a potem nie wiem czy to sen czy nie ale jest ta ich planeta i pojawiaja sie Cyloni...polecam-wciaga!i czasami tak wkurza..swietny

carangi

kiedy ty to wszystko zdążyłeś obejrzeć? zostali ci jeszcze herosi, jezioro marzeń, joan z arkadii, krok od domu, dowody zbrodni, bez śladu...

agx77

Parę miesięcy mi to zajęło a nawet latek!! Heros'ów, Joan z Arkadi, Dowody zbrodni, Chirurgów, Gwiezdne wrota widziałem. Ale chyba sobie obejrzę Californication.

greyson

Oczywiście SCRUBS . Super . Dożo juz ogladałes ,ale jak zawsze pozostaje jeszcze "Moda na sukces " ;]

LegallyBrunette

Dr House :) Californication. Twin Peaks :P Archiwum X ^^

greyson

przyjaciele lub herosi :))

greyson

Zdecydowanie Pitbull!!! Z zagranicznych to: my name is earl, the shield i over there, z szczegolnym naciskiem na ten ostatni ;]

sajkobilly

Crow stairway to heaven
Ranczo
MPD psycho
Na dobre i na złe

DarkSquall

Jeszcze Carnivale, 24, Weeds, Sleeper Cell..