Czy zna ktoś serial o codziennym życiu grupy postaci, gdzie są zarówno momenty zabawne jak i dramatyczne (wzruszające)?
Chodzi o taki serial, gdzie oglądając człowiek faktycznie się śmieje i płacze

I gdzie serial nie skupia się na piciu, ćpaniu i seksie jak w Skins, tylko na codziennych problemach jak w Joan z Arkadii

no i gdzie serial nie jest stereotypowy jak Luzacy i kujoni.
Oraz gdzie kobiety pełnią te same role w społeczeństwie co faceci (mile widziane seriale mające kobietę w stereotypowo męskim zawodzie np. kobieta mechanik)
mile widziane seriale pokazujące nerdów (ale nie w taki stereotypowy sposób jak TBBT) i które pokazują kobiety nerdy (ale w to akurat wątpie czy jest serial który to ma)

mile widziane wątki lesbijskie, niewidome, głuche, mające aspergera, autyzm itp.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MistrzSeller

też chętnie bym zobaczyła serial o niewidomych głuchych lesbijkach z autyzmem
DAWAJCIE PROPOZYCJE

inkawa

Swoją drogą jak on chce niestereotypowego nerda? Tzn nerda który zachowuje się jak nienerd? xD

selerek znowu odwala bzdurny temat, ale żeby nie było

M jak miłość jest stworzoen dla ciebie

Dealric

Chce serialu z nerdami zachowuącymi się jak prawdziwe nerdy, a nie jak przerysowane stereotypy, które rozebraną dziewczynę widziały tylko w internecie

MistrzSeller

Tzn nie takich jak ty?

MistrzSeller

W sensie nie takich jak ty? xD

użytkownik usunięty

Tam nie ma codziennego życia tylko przedramatyzowane badziewie. nie ma tam nic zabawnego ani wzruszającego. To płytka rozrywka dla emerytów

użytkownik usunięty
MistrzSeller

Nieważne jaki tytuł ci się poda, zawsze masz jakieś "ale" i zawsze kończy się tak samo. Nic nie oglądasz, ale nadal zakładasz tego typu durne tematy.
Może czas nauczyć się korzystać z Google?

co ma to tego google? Ja nie znam tytułu tego co szukam, a google nie znajdzie mi czegoś co bedzie pasowało do wymogów tylko bedzie ślepo proponowało strony, gdzie padają podobne słowa

MistrzSeller

Joan z Arkadii

Iraheta

widziałem

MistrzSeller

XD

Ostatnio myślałam o tobie, w sensie, gdzie się podziewa ten koleś z fanaberiami, ale nie mogłam sobie przypomnieć nicka.

MistrzSeller

http://www.filmweb.pl/serial/Better+Things-2016-748720
http://www.filmweb.pl/serial/Scenki+z+%C5%BCycia-2015-742529

mitrus80

ale mi nie chodzi o opowieści o rodzinie, tylko młodych ludzi

mitrus80

o trafił się jeden naiwny który jeszcze nie zna bzdurnych poszukiwań sellera :D

Dealric

znam, znam, ale uznałem że podam jakby co, ogólnie to już widziałem jego tematy