Wpisujcie swoje ulubione seriale(jeden zagraniczny i jeden polski)
Dla przykładu zaczne:
Zagraniczny(Z):'Cień Anioła'
Polski(P):'Czterej pancerni i pies'
Z- Jeziorko Marzeń [lecz nie tylko bo m.in Boston Public, Różowe lata 70-te i Ally McBeal - oto moja święta czwórka:)]
P- Fala Zbrodni
P=Kryminalni, Magda M., Niania
Z=Bez śladu, Dowody zbrodni, Strażnik Teksasu, Pogoda na miłość, VIP, Chirurdzy, Roswell, Cień anioła, Buffy-postrach wampirów.
i tyle...
OFICER - wszyscy grają rewelacyjnie, teraz nie oglądam żadnych seriali które są chłamem, Jak się skończy OFICER to dam sobie spokój z serialami
ER, Różowe lata 70, Alternatywy 4, Czarne chmury (no co, niby krótkie jak na serial, ale to serial), Przyjaciele
Bez dwoch zdań "Prison Break" jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Tak filmów bo aż wstyd nazywać ten serial serialem gdy to slowo kojarzy sie generalnie z "M jak miłość".
Co do Polskiego to... góra alterantywy 4. Tyle ze keidy to bylo. Ech zeby mieć taki "kryzys" kultury w Polsce jak w USA
Z ~ "Rodzina Soprano" (bezapelacyjnie :))
P ~ (ostatnio) "Oficer" Maćka Dejczera
Pozdrawiam, STING K.
----------
http://mobster.pl.w.interia.pl/index.htm [mobster.pl.w.interia.pl ...]
boston public, roswell, ostry dyżur, brygada ratunkowa, różowe lata 70
a z polskich... hmm... moze niania?
Bardzo gorąco polecam "Lost" polski tytuł "Zagubieni"
I sezon był na AXN, teraz w kazdy czwartek w TVP 1 o godz. 20:20.
Ja w tej chwili oglądam już 2 sezon (ach ten internet :P )
Świetny serial, który wciąąąga.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
Z: oczywiście "Roswell- w kręgu tajemnic" oraz "X-files"... "Szkoła przetrwania" też niezły
P: "Lokatorzy", "Na dobre i na złe"... "13 posterunek" ;)
pozdro
Z: Miasteczko Twin Peaks choć widziałem go bardzo dawno, szkoda że nie powtarzają, Allo Allo i Gotowe na wszystko
P: Na dobre i na złe