Jak widzę nasze rożne show w telewizji, to mnie krew zalewa!!! Dlaczego ludzie nie potrafią oceniać według zdolności, tylko według wyglądu? Przykład: wczorajszy odcinek "Jak oni śpiewają?". I co? Anna Janocha, która śpiewa jak nie powiem co, z notą 2,7 jest bezpieczna i nadal będziemy słuchać jej rzępolenia. A Joanna Kurowska, która miała, fakt, trudną piosenkę, dobrze sobie z nią poradziła i jest zagrożona?! Ludziska, jak wy to oceniacie? Tu się liczą umiejętności wokalne a nie wygląd!!! To jest chore co się w tym kraju dzieje!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Przemek

Na pilocie od telewizora jest taki czerwony przycisk. Najczęściej jest wiekszy niż pozostałe i znajduje się w prawym, górnym rogu układy przycisków. Nastepnym razem kiedy natkniesz się na "Jak oni śpiewają" nacisnij go a znikna twoje problemy. W tym czasie może pójdziesz na spacer, albo posłuchasz prawdziwego wokalu:

http://uk.youtube.com/watch?v=-xALiBgzPzE

;D

Każdemu się należy "a little respect", tak, że bracie - wyłącz polsatowski chłam.

Icheb

widać-najprostsze i praktyczne rozwiązanie;/

chłam chłamem-nasze społeczeństwo i telewidzowie są jebnięci (nie wszyscy oczywiście!)

użytkownik usunięty
Przemek

piszesz o sobie? bo to ty przecież oglądasz ten chłam i jeszcze go przeżywasz; poucz się jeszcze lepiej łaciny, bo to bardzo popularny język...wśród 80-letnich nauczycieli łaciny

czy przeżywam??? nie nazwałbym tego przeżywaniem-sam/sama to tak nazwałeś/nazwałaś.

łacina....a owszem! Mam naście lat i uczę się łaciny już od ponad pół roku! Jak taki/taka jesteś mądry/mądra to rzuć czymkolwiek, albo powiedz chociaż powiedz, co jest napisane w moim profilu-jeśli umiesz, to powiedz, a nie sprawdzaj tego w słowniku czy Internecie...mam już dla Ciebie wtedy fajne określenie-po łacinie oczywiście!

użytkownik usunięty
Przemek

chciałam ci tylko zwrócic uwagę jak żałosne i pretensjonalne jest pisanie w obcym i do tego martwym języku na forum; znam angielski i francuski, ale nie wypisuję zdań w tych językach ani tym bardziej nikogo nie zamierzam obrażac po angielsku czy francusku

Przemek

To okropne... Dobrze, że o tym wspmniałeś. W "jak oni śpiewają" waż się losy świata.

BRAK_UZYTKOWNIKA_2

co chcesz przez to powiedzieć?????

Przemek

Że to raczej jest mało dla mnie ważne, kto śpiewa w tym programie. Jak dla mnie to tam może śpiewać nawet niemowa i nie będę się martwił.