Słyszałam o nowym ( no dla mnie nowym, bo on jest z 2005r) serialu, który ukazał się w ameryce. Opowiada on o problemach współczesnej młodzieży, takich kontrowersyjnych wręcz. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mi powiedział coś więcej o tym serialu, bo nie wiem czy się za niego zabierać czy nie, a na filmwebie niestety zbyt dużo na ten temat nie ma :)
Myśle, ze jacyś fani tegoż serialu się tu znajdą więc czekam na odp :)
hej...najlepiej wejdz sobie na youtube.com i wpisz nazwe serialu tam gdzie masz "szukaj":) pokaza ci sie fragmenty serialu i sama ocenisz czy cie interesuje czy nie:)
Podnoszę mój temat bo może teraz znajdzie się więcej zwolenników SON :) Czy na tym forum w ogóle są jacyś fani tego serialu? Ja po prostu się w nim zakochałam. Gra aktorów, dialogi, muzyka scenariusz ... wszytsko to jest super :)
Zwracam się tez do fanów serialu Degrassi. Skacząc po zagranicznych forach natknęłam się na sporą rzeszę fanów zarówno SON jak i Degrassi :)
Osobiście Degrassi nie oglądałam, może kiedys. Natomiast marzy mi się, żeby jakaś polska stacja, choćby cyfrowa zakupiła prawa do SOUTH OF NOWHERE :P
Ps. Finał powalił mnie na ziemię ...
Słyszałam o tym serialu ale nie widziałam żadnego odcinka...Gdyby wyemitowali go w TV napewno bym oglądała ;]
hej
uwielbiam ten serial...ogladalam wszystkie odcinki, mam obie pelne serir oczywiscie w j. angielskiem, ale nad naisami juz pracuje to tylko kwestia czasu. Jak wklepiesz do jakiegokolwiek programu p2p tyt serialu powinny wyskoczyc ci odcinki. Serial ejst naprawde wspanialy. Juz nie moge sie doczekac 3 sezonu :)
Ja jestem wielką fanką tego serialu.Nie mogę sie doczekać 3 serii i powtórek na MTV.Mam nadzieję,ze wkrótce coś z tą sprawą zrobią :) A również szukam fanów SON :)
Pytanie: skad masz serial do ogladania? Bo ja niby mam ale odcinki sa fatalnej jakosci i czukam czegos lepszego... Pomocy?
Wczoraj była jego premiera na MTV o 20.00. Do tego z lektorem i najlepszej jakości obrazem.
Więcej info na:
http://www.the-n.com/ntv/shows/index.php?id=531
Polecam ;) Naprawdę wciąga. I trwa nietypowo długo, bo aż jeden odc. 45 min.
Zrób prosze temat o tym serialu fajniutki jest. Aktorzy a także te ich luzne znajomosci. Młodzieżowy sarial o wszystkim
Ogladalam pierwsdzy odcinek tego serialu na MTV i bardzo mi sie spodobał.Kto wie kiedy jest on emitowany?
Serial jest emitowany we wtorki o 20.30 i srody o 20.00
Polski tytul to "Daleko od domu" ---> http://mtv.pl/article/1328212_DALEKO_OD_DOMU.htm?is=7
Serial zaczyna sie gdy rodzina Carlyn przeprowadza sie z Ohio do LA.
Poza problemami Spencer i jej braci wiazacymi sie ze zmiana szkoly, otoczenia itd. serial ukazuje AKTUALNE PROBLEMY:) wspolczesnych nastolatkow bez ogolnikow i nie owijajac w bawelne CHODZI O: homoseksualizm, rasizm, aborcje, homofobie, narkotyki, alkohol, ciaze u nastolatek, smierc, problemy z prawem i areszt, nielojalnosc, antykoncepcje, stres w szkole, rodzine zastepcza, religie i wiele wiele innych.
Spencer poznaje w szkole Ashley i szybko sie z nia zaprzyjaznia. Glownym watkiem serialu bedzie wlasnie "natura zwiazku" pomiedzy Spencer i Ashley ktora jest otwacie biseksualna. Nowo poznana kolezanka i bliska przyjazn jaka je laczy prowadzi do tego ze Spencer zaczyna kwestionowac wlasna seksualnosc...
Serial otrzymal bardzo dobre oceny od krytykow.