sorka zalozylem to chyab w dwoch forach 1 nie tam gdzie chcialem :)
Wiec tak. Jestem teraz zjarany :) i mzoe to byc bardzo subiektywna opinia. Moim zdaniem spieprzyli Dextera, czemu? Poniewaz jak slucham tego narratora, ktory wyjawia mysli Dexa-wydaje mis ie w tedy, ze tworcy maja widza za idiote.Jak dla mnie, 1 sezon Dextera pzrez tworcow powienien zostac poprowadzony w kierunku watpliwosci co do tego, czy on jest morderca, czy tez nim nie jest. No wiecie tak jak w tym filmie "Wątpliwosc" Taka Zabawa w kotka i w myszke z widzem- zastanawiamy sie, czy ksiadz jest pedofilem czy nie, a po filmie jak go sobie przenalizujemy-swiatelko nam sie zapala nad glowai juz wiadomo-wiecie nie chce spojlerowac :) hehe. To tyle co do 1 sezonu, a drugi sezon powinien wygladac wlasniejak w konwencji 1 seozunu, albo nawet nie zmieniac formuly az do konca serii, ktora dluga byniebyla max 3 sezony, to byl wtedy fajny klasyk. forma przerosla tresc.
kurcze ja chyba zaloze bloga w ktorym po zjaraniu beda opisywal co udalo mi sie podczas bycia szczesliwym- tak to napiszmy. porozkminiac:) (wqiem, wiem duzo bledow,a le jestem juz duzo po po pierwszym lolku :) takze len mnie zlapal totalny,a poza tym jest ok :)
Acha ogladalem pozniej, oczywiscie bedac zjaranym jeszcze, jak jestem i teraz:) Wojewódzkiego. Byl Jan Nowicki z zona (swoja droga swietny odcinek) i potem wpadl koles z zespolu Akcent- z tego disco polo zespolu haha.
Tak stremowany, zestresowany. nic sie nie odzywal a Jan z Kuba tak mu jechali swoimi inteligetnym zartami, ze koles nie kunal o co w ogóle caman, tylko szczerzyl te swoje bialutke zabki,a le nie bede hipokrytaąą, tez mam bialutke ząbki:), lecz nie nosze kiczowwatej fryzury jak z lat 80-siatych grubego zlotego lancucha na szyi ii sygnetu na palcu, rowniez zlotego bialych pantofelkow :) Kuba ciagle mu podkrecal, aby cos spiewal, no i spiewal, jak ust nie otworzyl...tak falszowal, poczym Kuba do Janka, przytocze, "no janku zaprosil bys ich na wesele ? Hmmm...nie zaprosil bym" Akcent tylko suszy biale zabki. Znow Kuba do kolesa z akcentu, ktory nazwal sie chyba Martin. "no martin moze cos jeszcze zaspiewasz? Zaspiewal a Jan prostota. Martin znow suszy biale zanki hehelub tez, odnosnie tych zlotych lancochow
Kuba: To ty bogaty jestes skoro nagrales 21 plyt i sprzedales 20 mln plyt ?
Martin: Nie nie az tak
Kuba: a to zloto masz tutaj nosisz ?
Martin a tak tak to jest zloto i jeszcze powiedzial to z taka duma hehe ja ludzie myslalem z pekne wtedy
Sowja droga to pokazuje jacy to pozerzy i wiesniaki za pzreproszeniem. A wiecie najgorsze jest to ze tak to sie sprzedaje w naszym kraju. I ze Martin przychodzac do po\rogramu Kuby myslal, ze jest "wielka gwiazda profesjonalna" a prawda byla taka iz Kuba chcial pokazac jaka to durna muzyka i jacy ludzie ja wykonuja no i porobic sobie z niego jaja, ale robi to tym razem dyskretniej niz kiedys :) szkoda ze tacy ludzie jak Nowicki sa w anszym kraju uwazani za debili, a tak na parwde to tylko szczerzy, wyluzowani, mowiacy prawde otwarci na rzeczywistosc ludzie,ale u nas brani za debili, no nie akzdemu dane jest zrozumiec co niektorzy chca nam pzrekazac.:)
Dobra koncze , ale mam andzieje ze rozkminilisci co chce powiedziec przezten belkot caly ;)